Ζώδια σήμερα 09/06: Άρης στον Ταύρο έως 20/7 - Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 09/06: Άρης στον Ταύρο έως 20/7 - Αναλυτικές προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα μας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μέσα από οργανωμένες δράσεις μας την αίσθηση μονιμότητας ανάλογα τις προσωπικές μας αξίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε πιο εύκολα να διακρίνουμε ποία από τις επιθυμίες μας μπορεί πραγματικά να ολοκληρωθεί ώστε με υπομονή, αποφασιστικότητα και λεπτότητα να προβούμε σε αλλαγές απαραίτητες για την επίτευξή της. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου, φέρνει αξίες και πεποιθήσεις στο προσκήνιο. Θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε τί είναι χρήσιμο και τί όχι και να επιλέξετε πού θα δώσετε την ενέργειά σας από δω και πέρα υπερασπίζοντάς αυτή την οδό με πάθος. Η υπομονή είναι ένα απαραίτητο στοιχείο σε αυτή τη διαδικασία.     

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι 20 Ιουλίου σας γεμίζει ενέργεια, θάρρος και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πείσμα σας για κάτι που θέλετε να κατακτήσετε. Τα εφόδιά σας μαζί κυρίως με την υπομονή σας θα είναι τα κλειδιά για να ζωντανέψετε τις επιθυμίες σας και να εκπλήξετε τα πλήθη με τα ταλέντα σας.   

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί μέχρι 20 Ιουλίου βαθύτερες ανάγκες και κυρίως επιθυμίες που έχετε αφήσει στην άκρη τον τελευταίο χρόνο. Μπορεί οι προκλήσεις να μην λείψουν ή να έχετε την αίσθηση πως θέλετε να κάνετε πράγματα αλλά εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο σας, ωστόσο θα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για εσάς.   

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου σας βάζει στην διαδικασία να βγείτε μπροστά με σθένος και να διεκδικήσετε όνειρα, προσδοκίες και τη θέση που δικαιωματικά σας ανήκει. Άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο ή μεγαλύτερες ομάδες ατόμων θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία.   

Για τους Λέοντες, να βρείτε παραγωγικούς τρόπους έκφρασης σας βοηθά ο Άρης στον Ταύρο μέχρι 20 Ιουλίου και να εκπληρώσετε επιθυμίες οι οποίες αφορούν κυρίως θέματα καριέρας και εργασίας. Τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι παρούσες και πιθανά να χρειαστεί να εναποθέσετε έξτρα ενέργεια. Κάντε ότι περνά από το χέρι σας, ακολουθώντας το ρυθμό και αποφεύγοντας συγκρούσεις.    

Για τους Παρθένους, μεγαλύτερη σταθερότητα και υπομονή προσθέτει ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου σε εσάς, παρακινώντας σας να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να προχωρήσει, επεκταθεί και ολοκληρωθεί με επιτυχία. Η υπομονή και το πείσμα στο δρόμο της επιλογής σας θα είναι η κινητήριός σας δύναμη.   

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και με μεθοδικότητα μέχρι 20 Ιουλίου στα ζητήματα που σας απασχολούν. Η δράση του θα είναι κυρίως σε ψυχικό επίπεδο ενδυναμώνοντας σας για να έχετε ενέργεια να δράσετε προς τα ιδανικά και τους στόχους σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Σε θέματα που σχετίζονται με γονείς και συγγενείς καλό θα είναι να μην κάνετε κάτι που δεν είστε απόλυτα σύμφωνη/ος.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να διεκδικήσετε πράγματα άμεσα με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας. Μέχρι 20 Ιουλίου το θάρρος και η δυναμική σας ενισχύονται με ακόμη περισσότερο πείσμα ωστόσο θα πρέπει να δράσετε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται αποφεύγοντας να γίνετε πιεστική/ός στους ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε κοντά σας.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε τομείς όπως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία σας. Η ανάγκη να μπείτε στην διαδικασία ολοκλήρωσης πραγμάτων ώστε να νιώσετε πιο ήσυχη/ος θα είναι αισθητή ωστόσο προσέξτε να μην γίνετε πιεστική/ός στις συναλλαγές σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά. Η μεθοδικότητά σας συνδυαστικά με την αντοχή και το πείσμα θα σας δυναμώσουν ακόμη περισσότερο αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που έχετε αυτή τη στιγμή μπροστά σας.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δεν υπόσχεται μια περίοδος στρωμένη με ροδοπέταλα μέχρι 20 Ιουλίου γιατί θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες είτε το επιλέξετε εσείς είτε σας το επιβάλλουν με κάποιον τρόποι οι συνθήκες. Θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής καλό θα είναι να τα αποφύγετε ή να τα χειριστείτε με όση περισσότερη απλότητα γίνεται.

Για τους Ιχθύες, στην επικοινωνία σας και τον τρόπο που βλέπετε αυτή τη στιγμή τα πράγματα δίνει την δυναμική του ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου έως 20 Ιουλίου, βοηθώντας σας να εξετάσετε τα δεδομένα με μια πιο αντικειμενική ματιά. Η δυσκολία μπορεί να προκύψει τη στιγμή που θα πρέπει να κάνετε πολύ συγκεκριμένες δράσεις και να οργανωθείτε κατάλληλα, ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα