Τα Ζώδια του Ιουνίου του 2024: Τι προβλέπεται για το ζώδιό σου;

Τα Ζώδια του Ιουνίου του 2024: Τι προβλέπεται για το ζώδιό σου;

Κριός

Είσαι έτοιμος να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και κοινωνικός με την κινητικότητα στους Διδύμους και να γνωρίσεις ανθρώπους και ιδέες, να παραγάγεις ιδέες και να έρθεις σε επαφή με μια περισσότερο λογική, αλλά και δημιουργική πλευρά σου. Οι Δίδυμοι είναι ο τρίτος οίκο σου που συμβολίζει τη σκέψη, τη λογική και δημιουργική σκέψη, την επικοινωνία, τις γνωριμίες, τις μεταφορές και τα γρήγορα ταξίδια, το ενδιαφέρον για τη γνώση και την περιέργεια να μάθεις νέα πράγματα.

Η νέα Σελήνη στις 6 σε αυτό το σημείο είναι ανανεωτική, όπως πολλές, αλλά έχει την ιδιαιτερότητα ότι σε ανανεώνει κυρίως κοινωνικά. Ίσως να αφήσεις λίγο πίσω τα νεύρα και την επίκριση που καμιά φορά σε κατακλύζουν και να σκεφτείς ότι και οι άλλοι και εσύ είστε άνθρωποι που δεν γίνεται να μην έχετε αρνητικές πλευρές. Μπορεί με τη νέα Σελήνη να δημιουργηθούν και νέες συμμαχίες. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται οι Δίας, Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής!

 
Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και ναι μεν θα διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι (ήρεμα όμως λέμε) αλλά μπορεί και να έρθουν μερικά έκτακτα έξοδα, τα οποία όμως θα μπορείς να χειριστείς μια χαρά.

 Ταύρος

Ταύρος

Μεγάλη στιγμή ο Ιούνιος για τα οικονομικά σου, Ταύρε, στον δεύτερο οίκο σου που τα συμβολίζει βρίσκονται ο Δίας, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη και δεν είναι μόνο αυτό: Στις 3 ο Δίας σχηματίζει μια υπέροχη όψη με τον Πλούτωνα και αφορά και τη δουλειά. Ενώ στις 6 στο ίδιο σημείο έχουμε και τη νέα Σελήνη του Ιουνίου που φέρνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα πράγματα μέχρι το τέλος του μήνα. Ο μήνας των επενδύσεων, όχι μόνο υλικών όμως.

 
Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και ως πλανήτης της δύναμης, θα σου δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτά που θέλεις. Ο Άρης βέβαια απαιτεί να μετακινηθείς από τη θέση που βρίσκεσαι και να προχωρήσεις, δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του. Κι εσύ μπορεί να μην τρελαίνεσαι με την ιδέα να μετακινηθείς, αλλά η επιβράβευση θα είναι μεγάλη, όταν το κάνεις.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα είναι φουλ δοτική όσον αφορά τον υλικό τομέα και από τότε και μετά θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τον οποίο θα σε ωθήσει να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ιδέες και πιθανώς να συντροφευτείς. Είναι πολύ συναρπαστικός ο μήνας Ταύρε, βγες έξω και ζήσε τον.

Δίδυμοι

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι ξεκάθαρα οι μήνες σου, Δίδυμε, ζεις μεγάλες στιγμές με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αλλά και τη νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται στις 6 και φέρνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες παντού. Εν τω μεταξύ, ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, σχηματίζει την πιο αρμονική όψη με τον αργό και καρμικό Πλούτωνα που βρίσκεται στον οίκο των ταξιδιών, των σπουδών και των νέων εμπειριών. Όλα δείχνουν ότι η σκέψη σου γίνεται περισσότερο ανοιχτή, ότι μαθαίνεις πράγματα και ότι συνδέεσαι με μια κοινότητα ατόμων, κάτι που σε ισχυροποιεί.

 
Ο Άρης μέχρι τις 9 θα βρίσκεται σε μια κοινωνική θέση και θα σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους και ιδέες. Από τις 9, στον πιο εσωτερικό, τον δωδέκατο οίκο σου, θα ευνοεί την ενδοσκόπηση. Τώρα είναι η στιγμή για να απαλλαγείς από συνήθειες ή σκέψεις που σε κρατάνε πίσω.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μαζί σου μέχρι τις 17 και θα διευκολύνει τη συναισθηματική έκφραση και γενικότερα τη συναισθηματική σου ζωή. Από τις 17 που θα περάσει στον Καρκίνο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σου τα οποία πρόκειται να έχουν πολύ καλές εξελίξεις μέσα στον Ιούλιο.

 Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας εσωτερικών διεργασιών, κοιτάζεις περισσότερο μέσα σου, αναζητάς ησυχία και συγκέντρωση και πιθανότατα ασχολείσαι με ένα κρυφό πρότζεκτ. Με όλη αυτήν την κινητικότητα στον πιο “κρυφό” και ψυχολογικό οίκο σου (Δίας, Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη και νέα Σελήνη εκεί) φαίνεται ότι είσαι ένα ενεργό ηφαίστειο, γεμάτο ενέργεια που όμως προς το παρόν την κρατάει μέσα του. Και καλά κάνει. Αυτή η ενέργεια χρειάζεται διαχείριση και επεξεργασία, ώστε να διοχετευτεί, λίγο αργότερα που οι πλανήτες θα μετακινούνται στο ζώδιό σου, εκεί που πρέπει.

 
Ο Άρης μέχρι τις 9 θα πιέζει τα επαγγελματικά σου, όχι με αρνητικό τρόπο, αλλά με πολλή δουλειά και περισσότερες ευθύνες και ίσως ένα νέο ξεκίνημα που προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή πρόκειται για κάτι νέο. Από τις 9 και μετά θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και θα αρχίσεις να μετακινείσαι από τη δημιουργική μοναχικότητα στην ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους και με ανθρώπους που μπορούν να ανανεώσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Η Αφροδίτη από τις 17 στο ζώδιό σου σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου με εξελίξεις στα συναισθηματικά και στα οικονομικά. Ο Ιούλιος είναι ξεκάθαρα ο μήνας σου, Καρκίνε, λίγη υπομονή.

 Λέων

Η νέα Σελήνη στις 6 είναι μια πολύ θετική ένδειξη ανανέωσης, ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων μέχρι και το τέλος του μήνα. Αφορά κυρίως την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις νέες γνωριμίες και την προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ, αλλά κυρίως τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ναι ο ενδέκατος οίκος εκτός από τη δικτύωση κάθε είδους, συμβολίζει και αυτές. Και η νέα Σελήνη αυτή είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς επειδή στο ίδιο σημείο (στους Διδύμους) βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής. Δεν είναι καθόλου ασήμαντο όλο αυτό που γίνεται αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 
Ο Άρης μέχρι τις 19 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις δημοσιεύσεις και γενικότερα τις εμπειρίες που συμβάλλουν στο να διαφοροποιηθεί ο τρόπος που σκέφτεσαι και να αλλάξουν κάποιες αντιλήψεις σου. Από τις 9 θα βρίσκεται στα επαγγελματικά, τα οποία και θα ευνοεί, αλλά για αρκετούς μήνες η δουλειά θα θέλει αρκετή οργάνωση επειδή θα είναι αρκετή.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και τη δικτύωση. Και οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, αλλά και γενικότερα η διασκέδαση, οι έξοδοι και η αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Από τις 17 και μετά θα βρίσκεται στον οίκο της διάθεσης, της ησυχίας και της δημιουργικής μοναχικότητας και θα σε γεμίζει έμπνευση. Το καλύτερο σημείο για να τα βρίσκει κανείς με τον εαυτό του.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 6 είναι μια πολύ θετική ένδειξη ανανέωσης, ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να έρθει μια σημαντική ευκαιρία και έχε υπόψη σου ότι η Σελήνη αυτή στηρίζεται από τους Δία, Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο που βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Συν του ότι ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας σχηματίζει μια εκπληκτική όψη με τον Πλούτωνα.

 
Ο Άρης μέχρι τις 9 θα βρίσκεται σε μια θέση από την οποία μπορεί να σε δυσκολεύει λίγο, ίσως φέρνει αρκετά έξοδα και προβληματισμούς που αφορούν τις οικείες σχέσεις σου. Όμως σε κάνει και περισσότερο διεκδικητικό και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ουσία. Από τις 9 θα βρίσκεται σε μια πολύ καλύτερη θέση για σένα, στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα. Από εκεί θα φέρει ταξίδια, νέα που αφορούν σπουδές και ενθουσιασμό για νέα πράγματα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τα επαγγελματικά σου με κάθε τρόπο. Από τις 17 όμως, θα περάσει στον Καρκίνο και η κοινωνική σου ζωή θα είναι ο τομέας με το περισσότερο ενδιαφέρον. Ο Καρκίνος συμβολίζει τον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται και με τους φίλους, τις ομάδες, τη δικτύωση, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Ζυγός 

 Η νέα Σελήνη στις 6 σε ανανεώνει ψυχολογικά και φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες που πιθανώς έχουν να κάνουν με ταξίδια ή σπουδές. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής! Η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις πολλά πράγματα φαίνεται ότι αλλάζει, και κατά πάσα πιθανότητα γίνεται περισσότερο συναισθηματική.

 Ο Άρης μέχρι τις 9 θα επηρεάζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή και θα φέρει νέους ανθρώπους και νέες συμφωνίες. Καταλαβαίνεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα μέσα από καλές συνεργασίες. Ίσως δεν λείπουν και οι διαφωνίες, αλλά μπορούν να είναι και δημιουργικές. Από τις 9 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό με οικονομικά θέματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα όμως.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα ευνοεί με κάθε τρόπο ταξίδια, εκπαίδευση, περιπέτειες και ευκαιρίες να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι και να απαλλαγείς από κάποιες αντιλήψεις που σε κρατάνε πίσω. Από εκεί και μετά όμως όμως θα βρίσκεται στον Καρκίνο και πλέον τα επαγγελματικά σου θα αρχίσουν να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις.

 Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 6 είναι μια ένδειξη ανανέωσης και θετικών εξελίξεων μέχρι το τέλος του μήνα. Αφορά και τα οικονομικά και τις σχέσεις συναισθηματικού βάθους και οικειότητας και φαίνεται ότι μπορεί να εδραιωθεί κατά κάποιο τρόπο μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Είναι ιδιαίτερα σημαντική επειδή στο ίδιο σημείο βρίσκονται οι Αφροδίτη, Ερμής, Ήλιος και Δίας! Τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα από ό, τι θα περίμενες, Σκορπιέ.

 
Από την άλλη, ο Άρης μέχρι τις 9 μπορεί να φέρνει αρκετή δουλειά και ίσως πολλές εκκρεμότητες από τις οποίες να πρέπει να απαλλαγείς. Καλό θα ήταν να το κάνεις, γιατί τώρα είναι και η ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Από τις 9 θα βρίσκεται για αρκετό διάστημα στο απέναντί σου ζώδιο του Ταύρου και θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα ευνοεί τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και τις σχέσεις σου. Ίσως θα αναζητήσεις την πραγματική οικειότητα σε κάποιες από αυτές και σε μια ερωτική σχέση. Από εκεί και μετά θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα είναι πλέον καιρός για ταξίδια και νέες εμπειρίες. Ο ένατος οίκος σου που συμβολίζεται από τον Καρκίνο, αφορά και την εκπαίδευση και γενικότερα τις εμπειρίες που μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον μιλάμε για συναισθηματικές εμπειρίες και συναισθηματικό τρόπο σκέψης.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στις 6 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και φέρνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς μέχρι το τέλος του μήνα. Το καλύτερο είναι ότι στο ίδιο σημείο, βρίσκονται και οι Αφροδίτη, Δίας, Ερμής και Ήλιος! Εκτός από γερές σχέσεις, νέες γνωριμίες και συνεργασίες, η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 
Ο Άρης μέχρι τις 9 πάνω στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, φέρνει πάθος και εξελίξεις στα συναισθηματικά. Από εκεί και μετά, και για αρκετό διάστημα, θα δοθεί έμφαση στην εργασία και την παραγωγικότητα και τα πράγματα φαίνεται ότι θα κυλήσουν πολύ θετικά, αρκεί να αποφύγεις την εξάντληση.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και θα ευνοεί αυτούς τους τομείς, ένα παραπάνω επειδή τις “ανήκουν” – είναι πλανήτης της αρμονίας, των σχέσεων και των οικονομικών. Από τις 17 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα εμβαθύνεις στις σχέσεις, θα αναζητήσεις την πραγματική οικειότητα και θα έχεις θετικές εξελίξεις και στον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως

Ο έκτος οίκος σου, δηλαδή το ζώδιο των Διδύμων, συμβολίζει την εργασία, τα νέα πρότζεκτ, την οργάνωση της καθημερινότητας και την ευεξία και εκεί όχι μόνο βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας, αλλά έρχεται και μια νέα Σελήνη στις 6 που ενισχύει τα πάντα και αφορά νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες που έρχονται τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Η εργασία είναι ένας κεντρικός τομέας αυτό το διάστημα που φέρνει θετικές εξελίξεις, αλλά και η φροντίδα του εαυτού σου που μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Επίσης, το εκπληκτικό τρίγωνο Δία – Πλούτωνα στις 2 του μήνα φέρνει ένα οικονομικό όφελος από ένα πρότζεκτ.

Ο Άρης μέχρι τις 9 θα διευθετεί θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, όπως μετακομίσεις, αλλαγές, συγκατοικήσεις. Από εκεί και μετά όμως, και για αρκετό διάστημα, θα βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο και θα φέρνει επιθυμία, ενθουσιασμό, παρόρμηση και μάλλον αρκετές γνωριμίες.

 
Η Αφροδίτη από τις 17 θα βρίσκεται στον Καρκίνο και πλέον θα φροντίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Είναι ώρα να εκφράσεις αυτά που θέλεις και να εδραιώσεις μια σχέση που είναι σημαντική για σένα. Το καλοκαίρι προβλέπεται πολύ ερωτικό – συντροφικό.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος είναι μια από τις πιο σημαντικές περιόδους για την ερωτική σου ζωή, τα παιδιά σου, την απόκτηση παιδιών ή τις σχετικές αποφάσεις και τη δημιουργικότητά σου. Στον πέμπτο οίκο σου που συμβολίζει όλα αυτά βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ερμής και ο Ήλιος! Στις 2 ο Δίας σχηματίζει την πιο αρμονική όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, στις 6 έρχεται και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο που ενισχύει τις εξελίξεις και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα.

 
Ο Άρης μέχρι τις 9 φέρνει νέες γνωριμίες και συμφωνίες, επικοινωνία, κόσμο και σύντομα ταξίδια, από τις 9 και για αρκετό διάστημα όμως, θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Η καλύτερη περίοδος για αλλαγές, μετακομίσεις ή σχετικές αποφάσεις.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 όπως είπαμε θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια από τις πιο σημαντικές διελεύσεις για τη συναισθηματική σου ζωή φέτος. Μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ίσως να αλλάξει και η καθημερινότητά σου. Από τις 17 θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα ευνοεί την εργασία, την εμφάνιση, την ευεξία, ενώ φαίνεται ότι θα βάλεις την καθημερινότητά σου σε μια τάξη.


Ιχθύες

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Στον τέταρτο οίκο σου που συμβολίζει αυτούς τους τομείς βρίσκονται οι Δίας, Ήλιος, Αφροδίτης και Ερμής, ενώ στις 6 έρχεται στο ίδιο σημείο και μια νέα Σελήνη, πόσο καλύτερα δηλαδή; Μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες, αλλά πάνω από όλα να έχεις μια αίσθηση ανανέωσης.

 
Ο Άρης από τις 9 θα απελευθερώσει τα οικονομικά σου και θα αρχίσεις να βλέπεις ότι κάτι αρχίζει να γίνεται και σε αυτόν τον τομέα. Πλέον θα εγκατασταθεί για αρκετό διάστημα στον Ταύρο και θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό, επικοινωνιακό και κοινωνικό. Οι γνωριμίες πολλές τον Ιούνιο, αλλά προφανώς πρέπει να είσαι κάποιες φορές επιφυλακτικός-ή με τον ίδιο σου τον ενθουσιασμό.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 17 θα βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Από τότε και έπειτα όμως θα επηρεάζει πλέον την ερωτική σου ζωή και θα δώσει ένα ιδιαίτερο νόημα στον μήνα. Ένας πολύ έντονος και συναισθηματικός μήνας φαίνεται ότι σε περιμένει. Αν δεν είσαι έτοιμος-η για κάτι νέο, προετοιμάσου.

popaganda

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα