Αυτό σε κάνει ακαταμάχητο, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό σε κάνει ακαταμάχητο, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό σε κάνει ακαταμάχητο, σύμφωνα με το ζώδιό σου: Κι εσύ έχεις κάτι που τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης…

Όλα τα ζώδια έχουν τόσο θετικά όσο και αρνητικά χαρακτηριστικά. Ας σταθούμε, όμως, για λίγο στα χαρίσματά τους, για να δούμε ποιο είναι αυτό το βασικό γνώρισμα που έχει κάθε ζώδιο και το κάνει ακαταμάχητο.

Διάβασε προσεκτικά και πες μας αν πέσαμε μέσα:

ΚΡΙΟΣ

Αναζητάς πάντα το θετικό. «Πολεμάς» για τη ζωή και τον έρωτα. Έχεις τη δύναμη να είσαι ανεξάρτητος/η. Όλοι σε αγαπούν γιατί τους κάνεις και γελάνε…

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ένας τρυφερός άγγελος! Η ενέργειά σου είναι γλυκειά και ρομαντική. Όλοι νιώθουν ασφάλεια δίπλα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις τόσο αέρινη και ανάλαφρη προσωπικότητα, ώστε να μετατρέπειςοποιαδήποτε κατάσταση σε διασκέδαση! Μπορείς να κάνεις το κάθε τι να φαίνεται ενδιαφέρον. Η βαρεμάρα είναι άγνωστη λέξη σε όσους βρεθούν μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ο πιο “μητρικός” τύπος ανθρώπου. Η οπτική σου για τα πράγματα είναι τόσο καθαρή και οι σκέψεις σου είναι χρυσάφι…

ΛΕΩΝ

Είσαι τόσο υπεύθυνος. Προσπαθείς να είσαι ο καλύτερος και συνήθως… είσαι! Έχεις τεράστια θέληση και επιμονή, προκειμένου να εκπληρώσεις και να ολοκληρώσεις οποιοδήποτε έργο αναλάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι τόσο σταθερός. Το σίγουρο πρακτικό λιμανάκι. Έχεις τα πάντα τακτοποιημένα μέσα σου, αλλά ακόμα κι αν δεν τα έχεις, ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις, 24 ώρες το 24ωρο επί 7 μέρες τη βδομάδα. Είναι καταπληκτικό! Πόσο σε θαυμάζω!

ΖΥΓΟΣ

Τόσο φιλική και ευγενική φύση! Κάνεις τους άλλους να νιώθουν ότι είστε μαζί, σε κάθε κατάσταση. Μιλάς τόσο όμορφα, τα λόγια σου είναι βάλσαμο…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις ακριβώς τι να πεις για να κάνεις κάποιον να αισθανθεί καλύτερα. Ο καθένας νιώθει ασφαλής όταν βρίσκεται μαζί σου σ’ ένα χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι η χαρά της ζωής! Δέχεσαι κάθε άνθρωπο, ακριβώς όπως είναι, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η αισιοδοξία σου είναι καταλυτική και θα βρεις κάτι θετικό σε όλες τις καταστάσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πραγματικά αξιόπιστος και ενθαρρυντικός φίλος. Θέλεις όλοι οι άνθρωποι γύρω σου να πετύχουν βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανείς δεν σκέφτεται σαν εσένα. Έχεις ομορφιά, μοναδικότητα και απίστευτο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους. Είσαι ένα ατελείωτο θαύμα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ποτέ δεν έχεις κακές προθέσεις. Όπου βρεθείς εκπέμπεις έναν απίστευτο μαγνητισμό. Επίσης μπορείς, με ευκολία, να «εξαφανίσεις» τις ενέργειες γύρω σου που είναι αρνητικές ή δεν σε αφορούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα