Αυτά τα έξι ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για τα χρήματα

Αυτά τα έξι ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για τα χρήματα

Τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο γάμο, όταν πρόκειται για την οικονομική σταθερότητα. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι πηγαίνουν τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και αποδέχονται την πρόταση γάμου μόνο όταν βλέπουν οικονομικό συμφέρον.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τα ραντεβού με αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται να διαβάσετε ποια είναι τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν κάποιον για τα χρήματα.

Τα 6 ζώδια που παντρεύονται κάποιον για τα χρήματα

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι λάτρεις των ταξιδιών, είτε αυτό σημαίνει να πετάξετε στις Κάννες με ιδιωτικό αεροπλάνο είτε να καθίσετε στην πρώτη σειρά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Για να πηγαίνετε από μέρος σε μέρος και να έχετε συναρπαστικές εμπειρίες χρειάζονται χρήματα.

«Οι Τοξότες είναι απόλυτα φοβικοί με τις δεσμεύσεις αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα αν τους δοθεί το ελεύθερο με το μπλοκ επιταγών», λέει η Tara Bennet, αστρολόγος στο Mediumchat.  Αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί, αλλά θα είναι σε επιφυλακή για έναν σύντροφο που μπορεί να χρηματοδοτήσει τις ακριβές συνήθειές του.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες δεν είναι μόνο οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά είναι επίσης και ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Ως εκ τούτου, φαντασιώνονται τα πάντα, «από έναν κινηματογραφικό γάμο μέχρι ένα ταξίδι του μέλιτος στο νησί Μπόρα Μπόρα», σημειώνει η Bennet.

Αλλά αυτές οι φαντασιώσεις δεν είναι φθηνές. «Οι Ιχθύες με κυβερνήτη τον Δία παρασύρονται εύκολα από έναν σύζυγο που μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη πολυτέλεια» λέει η αστρολόγος Valerie Evans.

Αυτή η VIP προσέγγιση μπορεί να μεταφραστεί και στις φιλίες, καθώς συχνά οι Ιχθύες θέλουν να κάνουν παρέα μόνο με ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν υψηλό κύρος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα