Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει ο Απρίλιος για το ζώδιό σου;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει ο Απρίλιος για το ζώδιό σου;

O Απρίλιος είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του Τlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή. Όλα αυτά ωστόσο, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναγεννηθείς σαν το φοίνικα!

Αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο, αλλά ποιος άλλος μπορεί να το κάνει αυτό εκτός από τον πολεμιστή του ζωδιακού κύκλου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την 1η του μήνα και δε θα κουνηθεί μέχρι τις 24.

Αυτό θα χρειαστεί προσοχή, καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα με την επικοινωνία και καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις την επιθυμία να προκαλέσεις φασαρία, αλλά είναι σημαντικό να επαναπροσδιορίσεις τα προβλήματα και τις πιθανές δικές σου ευθύνες.

Στις 8 μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου για το επόμενο έτος. Αυτή η έκλειψη θα είναι βαριά ενεργειακά, γι’ αυτό είναι καιρός να προβληματιστείς, να αφεθείς, να επιβραδύνεις και να ξεκουραστείς. Στη συνέχεια προετοιμάσου για μια εποχή απροσδόκητων αλλαγών και ευκαιριών που δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Η Αφροδίτη μετακομίζει επίσης στο ζώδιο σου στις 5, οπότε είναι φυσικό και δίκαιο να πούμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι γεμάτη δράση για την ερωτική, αλλά και οικονομική σου κατάσταση.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα