Αυτό είναι το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Αυτό είναι το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ο ήλιος, τα ουράνια τόξα και τα χαμόγελα δεν είναι για όλους. Ορισμένοι άνθρωποι περνούν τη ζωή τους βλέποντας το ποτήρι μισοάδειο και δεν φαίνεται να βρίσκουν χαρά σε τίποτα. Κάνουν τα πάντα πολύ γρήγορα και ξεχνούν να εκτιμήσουν τις μικρές χαρές της ζωής.

Προφανώς, όλο αυτό μπορεί να οφείλεται στην κακή διάθεση, αλλά οι αστρολόγοι λένε ότι το ζώδιό τους θα μπορούσε επίσης να είναι ένας λόγος για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο μελαγχολικοί.

Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να είναι δυστυχισμένα

  • Ιχθύες
  • Αιγόκερως
  • Παρθένος
  • Καρκίνος
  • Σκορπιός
  • Κριός

Ιχθύες

Είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος όταν πάντα ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Οι Ιχθύες συχνά χάνουν πράγματα και μπορεί να απομονώνονται από καιρό σε καιρό επειδή είναι πάντα παγιδευμένοι σε αυτό που σκέφτονται, στο ίδιο τους το μυαλό.

Η Tara Bennet, αστρολόγος στο Mediumchat, σημειώνει ότι βρίσκουν χαρά στη φαντασία τους, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για αυτούς. «Στη ζωή, είναι επιρρεπείς στο μαρτύριο», λέει. «Θα θυσιαστούν για το καλό των άλλων, αλλά μετά θα κλαίνε θεωρώντας πως είναι θύματα».

Φαίνεται ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτό το μονοπάτι προς τη θλίψη, ακόμα κι αν είναι συναισθηματικά ανθυγιεινό. Και ενώ μπορεί να έχουν κάποια ξεσπάσματα χαράς, έχουν γενικά πιο πεσμένη ψυχολογία από τους περισσότερους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν υψηλά πρότυπα και προσδοκίες για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Αλλά αυτή η ανάγκη για επιτυχία μπορεί να τους κλέβει τη χαρά.  Από τη μια πλευρά, αυτή η αποφασιστικότητά τους μπορεί να είναι καλή και να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα κάποιες φορές, όμως από την άλλη, μπορεί να προκαλέσει πολλή δυστυχία όταν τίποτα δεν τους φαίνεται αρκετά καλό, λέει η Lauren DeGolia, σύμβουλος διαύγειας και αστρολόγος στο Fresh Start Registry, στο Best Life.

Αυτά τα ζώδια της γης επίσης δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ ρίσκα επειδή φοβούνται πολύ να αποτύχουν. Το να ενεργούν πάντα με ασφάλεια, σίγουρα τους κάνει να χάνουν συναρπαστικά και χαρούμενα πράγματα.

Παρθένος

Όπως ο Αιγόκερως, έτσι και ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που έχει επίσης μη ρεαλιστικά πρότυπα για τον εαυτό του. Είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Εξαιτίας αυτού, δεν είναι ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

«Με τον πήχη να είναι τόσο ψηλά, ανεξάρτητα από το τι κάνουν ή πόσο σκληρά εργάζονται, τα πράγματα θα μπορούσαν πάντα να ήταν καλύτερα», λέει η Bennet.  Χωρίς περιθώρια για ακαταστασία ή αυθορμητισμό στη ζωή τους, η έλλειψη χαράς είναι πραγματική.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ανιδιοτελής, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τους άλλους ανθρώπους. «Φανταστείτε πώς θα ήταν να δίνετε συνεχώς και να μην λαμβάνετε ποτέ… αρκετά εξουθενωτικό και αποθαρρυντικό», λέει η DeGolia. Εξηγεί ότι ο Καρκίνος πιστεύει ότι πρέπει να είναι το «συγκολλητικό στοιχείο» που κρατά όλους τους άλλους μαζί δεμένους. Υπάρχει μεγάλη πίεση που δέχονται με αυτόν τον ρόλο, που μπορεί να τους κάνει να νιώθουν δυστυχισμένοι και ανικανοποίητοι. Και όταν αισθάνονται έτσι, οι Καρκίνοι υποχωρούν στο καβούκι τους, ειδικά όταν έχουν πληγωθεί.

Σκορπιός

«Οι Σκορπιοί είναι το πιο έντονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτά τα έντονα συναισθήματα τους οδηγεί συχνά στη δυστυχία», λέει η Bennet. Αν πληγωθούν, αυτή η πληγή είναι βαθιά, ειδικά αν τους πρόδωσε κάποιος που βρίσκεται κοντά τους.

Αυτά τα συναισθηματικά ζώδια του νερού είναι κλειστοί χαρακτήρες, αλλά θέλουν να τους αγαπούν όπως κάθε άλλο ζώδιο. Έχουν την τάση να δένονται με πράγματα και καταστάσεις για πάρα πολύ καιρό, κάτι που ουσιαστικά τους δημιουργεί μία μιζέρια.

«Οι Σκορπιοί είναι ειδικοί στο να απορροφούν τις «κακές δονήσεις» των άλλων ανθρώπων [ακόμα και] αν δεν το γνωρίζουν», λέει η DeGolia. «Αυτό μπορεί να τους αφήσει εγκλωβισμένους με μία ενέργεια που πιθανότατα δεν τους ανήκει και προκαλεί ένα παλιρροϊκό κύμα δυστυχίας».

Κριός

Ο Κριός πάντα κυνηγά αυτό που θέλει. Αν δεν το αποκτήσουν, το vibe τους μετατρέπεται σε μιζέρια και για αυτόν τον λόγο βρίσκονται στην πρώτη θέση αυτής της λίστας.  Παγιδεύονται υπερβολικά στο τελικό αποτέλεσμα, και δεν μπορούν να ευχαριστηθούν το ταξίδι προς αυτό, κάτι που τελικά τους κάνει το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, λέει η DeGolia, η οποία προσθέτει ότι ούτε ο εγωισμός τους βοηθάει.

Αυτά τα ζώδια της φωτιάς βρίσκονται πάντα σε κίνηση, οπότε η επιβράδυνση για να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής δεν βρίσκεται απαραιτήτως στο μυαλό τους και στις προτεραιότητές τους. Μην εκπλαγείτε αν είναι συνεχώς συνοφρυωμένοι ή σκυθρωποί γιατί τα χαμόγελα είναι σπάνια για αυτούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα