Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ερωτικά ζώδια

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ερωτικά ζώδια

Συχνά σε συζητήσεις που γίνονται σε παρέες χαριτολογώντας, τίθεται με χιούμορ η «μάχη» για το ποιο είναι το πιο ερωτικό ζώδιο  και όλοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις απόψεις τους ή και αντιδρούν, αρνούνται και κατηγορούν κάποιο ζώδιο! Η Αστρολογία όμως, μας δίνει πάντα ξεκάθαρες απαντήσεις και στο ερώτημα για το ποιο είναι το πιο ερωτικό ζώδιο, φυσικά και μας λέει ξεκάθαρα την αλήθεια.

Η Αφροδίτη και ο Άρης το «δίπολο» του έρωτα, είναι οι πλανήτες που κυβερνούν κάποια συγκεκριμένα ζώδια, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που έχουν πιο φλογερό ερωτικό ταπεραμέντο και η αισθηματική τους ζωή είναι αρκετά σημαντική προκειμένου να διατηρούν την ισορροπία και την ικανοποίηση στην ζωή τους! Πάμε να δούμε όμως ποια είναι τα απόλυτα ερωτικά ζώδια.

Ταύρος – Ο αισθησιακός
Ο Ταύρος είναι ο αισθησιακός εκπρόσωπος του ζωδιακού, ο λάτρης της άνεσης αλλά και των απολαύσεων. Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη, αισθάνεται πάντα ότι ολοκληρώνεται μέσα από την ύπαρξη ενός έρωτα που ξυπνά μέσα του όλες τις αισθήσεις. Σταθερός από την φύση του, επιζητά να έχει την αρμονία, την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά ενός συντρόφου και μίας σχέσης που πληροί τις προδιαγραφές του, ενώ τα πάει καλά με την δέσμευση, την οποία και επιδιώκει, την επιζητά ή και την επιβάλλει, γιατί θέλει πάντα να ορίζει αυτό που του «ανήκει»! Παρόλο που από την φύση του είναι εξαιρετικά καχύποπτος και αργός μέχρι να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να ερωτευτεί, όταν μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα είναι πλήρως αφοσιωμένος και τα δίνει όλα!

Ζυγός – Ο συντροφικός
Ο Ζυγός, με κυβερνήτη του πλανήτη Αφροδίτη είναι το ζώδιο της δέσμευσης αλλά και του γάμου! Τον τρομάζει η μοναξιά και επιθυμεί πάντα να έχει στο πλευρό του έναν σύντροφο που μαζί θα είναι σαν «ένα»! Δεν μένει σχεδόν ποτέ μόνος, χωρίς να έχει στο πλευρό του ένα ταίρι, μάλιστα μπορεί να παραμένει για καιρό σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει ή είναι δυσλειτουργική, μέχρι να βρει τον ή την αντικαταστάτη, ο λόγος; Δεν θέλει ούτε στιγμή να είναι μόνος! Στον έρωτα ο Ζυγός είναι τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τα αισθήματά του, επιζητά το γάμο και την δέσμευση, έχει όμως την τάση να ερωτεύεται πολύ εύκολα, για αυτό και αρκετές στιγμές μπορεί να είναι και ο πρωταγωνιστής σε … ερωτικά σκάνδαλα!

Κριός – Ο κυνηγός
Ο Κριός έχει κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, της ενέργειας και της σεξουλικότητας. Χαρακτηρίζεται ως ο κυνηγός και ο κατακτητής του έρωτα, όπου πολλές φορές δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές, τα πάθη του και τον ενθουσιασμό του! Στον έρωτα κυνηγά πάντα το θήραμά του και βιάζεται για να το κατακτήσει, διακρίνεται από το πάθος του, την ασυγκράτητη σεξουαλικότητά του, αλλά και την βιασύνη του να πάρει αυτό που θέλει, την στιγμή που ο ίδιος θα το επιλέξει. Αρκετές στιγμές στον έρωτα λειτουργεί εγωιστικά, παρορμητικά, πέφτει σε λάθη, είναι όμως γεγονός ότι είναι ένα από τα ζώδια που διψά για έρωτα και επιβεβαίωση μέσω αυτού!

Σκορπιός – Ο Παθιασμένος
Ο Σκορπιός, έχει παραδοσιακά ως κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ενώ στην σύγχρονη αστρολογία τον Πλούτωνα. Είναι το ζώδιο του πάθους και είναι γεγονός ότι έχουν γραφτεί τόμοι ολόκληροι για την έντονη σεξουαλική του φύση αλλά και την ασυγκράτητη του επιθυμία για έρωτα. Εκπέμπει έντονο ερωτικό μαγνητισμό, είναι αρκετά σαγηνευτικός και στον έρωτα είναι πάντα ο τύπος του ζωδιακού που τα θέλει όλα ή τίποτα! Ο έρωτας για τον Σκορπιό μπορεί να είναι είτε η αναγέννησή του, είτε ακόμα και η ολέθρια καταστροφή του, αυτό εξαρτάται από τις επιλογές αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην αισθηματική του ζωή! Ζει τον έρωτα με έντονο πάθος, είναι απόλυτα κυριαρχικός, ζηλεύει παράφορα και η ερωτική του ζωή έχει πάντα στην ιστορία της σχέσεις παράφορες, μεταμορφωτικές, αλλά πολλές φορές και αδιέξοδες.

 

πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα