Ζώδια σήμερα 10/02: Nέα Σελήνη στον Υδροχόο - Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 10/02: Nέα Σελήνη στον Υδροχόο - Αναλυτικές προβλέψεις

Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε τη νύχτα στον ουράνιο θόλο στο ζώδιο του Υδροχόου, με έντονη την παρουσία του Ουρανού. Η επιθυμία για ελευθερία και αυτονομία τις επόμενες 28 ημέρες θα είναι ισχυρή και μόνο αν συνδυαστεί με οργανωμένες δράσεις και ρεαλιστικούς στόχους θα μπορέσει να υπάρξει αύξηση και επέκταση είτε σε συλλογικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα επικερδές έργο έρχεται στο προσκήνιο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο μπορείτε να αρχίσετε την οργάνωσή του. Η συνεργασία, οι ομάδες και άτομα με κοινό όραμα θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

Για τους Ταύρους, μπορεί η επέκταση να είναι μια προσωπική υπόθεση αλλά η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας υπενθυμίζει δύο πράγματα. Το ένα είναι πως ο στόχος θα πρέπει να έχει όραμα και δεν πρέπει να χάνετε τον ενθουσιασμό σας στις δυσκολίες. Το δεύτερο είναι πως η συνεργασία και άνθρωποι γύρω σας μπορούν να σας στηρίξουν γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός στην επικοινωνία μαζί τους.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε έχει αντικειμενική υπόσταση ακόμη και αν υπάρξει περίπτωση να το αμφισβητήσετε κάποια στιγμή, θα μείνουν ακλόνητα στον χρόνο. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο η ώθηση να προχωρήσετε το όραμά σας είναι δυνατή και εσείς θα πρέπει να παραμείνετε σε αυτή την οδό ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που ενδέχεται να υπάρξουν στον δρόμο σας.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βάζει να κάνετε κυρίως εσωτερικές διεργασίες και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα βαθύτερα με κέντρο εσάς. Η προσωπική ανάπτυξη τις επόμενες 28 ημέρες έρχεται μέσα από την προσωπική σας αναγέννηση και διαφοροποίηση στάσης και οπτικής όπου υπάρχει ανάπτυξη και επέκταση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για αλλαγές.

Για τους Λέοντες, με τον κατάλληλο συγχρονισμό και επαφή με τον ρυθμό η Νέα Σελήνη στο Υδροχόο απέναντί σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετριάσετε την ανυπομονησία σας και να συγχρονιστείτε, βρίσκοντας έναν ρυθμό με τους ανθρώπους, που σε συνεργασία, θα μπορέσετε να απογειώσετε το όραμά σας.

Για τους Παρθένους, έναν αέρα αναζωογόνησης φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και ροή μέσα από αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα κάνετε τις επόμενες 28 ημέρες. Οτιδήποτε έχει γίνει προβλέψιμο ή δεν έχει περιθώρια επέκτασης θα μπορέσετε να το αφήσετε στην άκρη, δίνοντας την ενέργειά σας μόνο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί πραγματικά.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά για τις επόμενες 28 ημέρες να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε λειτουργεί ανασταλτικά στην πορεία και εξέλιξή σας. Ανεξάρτητα τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων γύρω σας εσείς θα έχετε την εύνοια να επικεντρωθείτε σε ένα εγχείρημα το οποίο θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση από την ανάπτυξή του.

Για τους Σκορπιούς, μια φάση μετασχηματισμού φέρνει η Νέα Σελήνη στο Υδροχόο ακόμη και αν χρειαστεί να περάσετε μέσα από εμπόδια για να φτάσετε στη συναισθηματική ηρεμία που προσδοκάτε. Η επιθυμία αυτή είναι τόσο δυνατή που με την υπομονή και την επιμονή σας είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να δείτε το ουράνιο τόξο.

Για τους Τοξότες, ο συγκεκριμένος Σεληνιακός μήνας που ξεκίνησε σήμερα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στοχεύει κυρίως στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες μπορείτε να γίνετε περισσότερο αποτελεσματική/ός και με κάποιον τρόπο να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βοηθήσει σε τομείς στους οποίους η δημιουργικότητα και αυτό-έκφραση σας λαμβάνει χώρα. Για τις επόμενες 28 ημέρες προσανατολιστείτε προς οδούς που μπορούν να σας δώσουν συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με δύναμη, σθένος και αρκετή ελευθερία κινήσεων ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την εικόνα και προβολή σας. Δημιουργικά εγχειρήματα, σχέδια καθώς και νέες ευκαιρίες έρχονται μέσα στις επόμενες 28 ημέρες φέρνοντας χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε το μυαλό και τις δυνάμεις σας στους τομείς που για κάποιον λόγο το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσατε να το κάνετε. Η περισυλλογή και αποδοχή των δεδομένων είναι τα κλειδιά για να προχωρήσετε μπροστά σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Προσέξτε την υγεία σας, ειδικότερα σε ψυχικό επίπεδο.

πηγή: astroguide,gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα