Ζώδια σήμερα 04/02: Δείτε τα πράγματα σφαιρικά - Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 04/02: Δείτε τα πράγματα σφαιρικά - Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ερμής βρίσκεται σε κενό πορείας. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας από τις 9πμ και μετά, χρησιμοποιείστε την ενέργεια του Τοξότη για να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για πολύ σημαντικές δράσεις και ενέργειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι μια ημέρα που χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Βρείτε την άνεση που ζητάτε μέσα από μια δημιουργική κατάσταση και εξετάστε τα πράγματα από μία περισσότερο φιλοσοφική προσέγγιση.        

Για τους Ταύρους, καταστάσεις σας φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και νοήματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε. Ένα είδος μετασχηματισμού και απελευθέρωσης μπορεί να λάβει χώρα αν αφεθείτε στη ροή.  

Για τους Διδύμους, μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και να περάσετε όμορφα. Αφεθείτε στη ροή και είναι σίγουρο πως θα έρθουν λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν εμπόδια μεταξύ εσάς και όσων νοιάζεστε.   

Για τους Καρκίνους, σήμερα σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και τις λεπτομέρειες. Καθημερινές υποχρεώσεις ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας γιαυτό θα πρέπει να είστε πρόθυμη/ος και με διαλλακτική διάθεση.   

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό για εσάς να διασκεδάσετε μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Να πάρετε ικανοποίηση και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκουραστείτε και θα ανατροφοδοτηθούν οι δυνάμεις σας.  

Για τους Παρθένους, σήμερα οργανώστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση και όχι τόσο βάσει των τρεχόντων υποχρεώσεων. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και με ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.   

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο να ακούτε παρά να μιλάτε γιατί οι πληροφορίες που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Πολλά έρχονται στο προσκήνιο και εσείς θα χρειαστεί να τα αξιολογήσετε κατά σημαντικότητα.

Για τους Σκορπιούς, η δημιουργία προσωπικών αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια ιδιαίτερη διεργασία για εσάς και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου αυτό τον τομέα. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει, μέσω των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας, να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρώσετε εγχειρήματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία και την εξέλιξή σας αυτή τη χρονική περίοδο.

Για τους Τοξότες, χτες και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους αυτό-έκφρασης και δημιουργίας. Σας δίνει την εύνοια να δείτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές, με αισιοδοξία, βοηθώντας να κάνετε ενέργειες προς την αυτονομία σας.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί από χτες να έχετε μπει σε σκέψεις ή να νιώθετε πως έχετε με κάποιον τρόπο επιβραδύνει το βήμα σας ωστόσο αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικό. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη πριν επιταχύνετε προς νέους στόχους και ανεκπλήρωτα όνειρα που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο για οποιονδήποτε λόγο.

Για τους Υδροχόους, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και εσείς με σεβασμό και υπευθυνότητα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό που σας ζητούν. Στόχοι, επιδιώξεις και επαγγελματικοί προσανατολισμοί αναπροσαρμόζονται και αναπτύσσονται δημιουργικά.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά σας είναι έντονη αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι κυρίως η επιθυμία σας για δομή και σταθερότητα. Μείνετε στην κατεύθυνση η οποία υπόσχεται τα παραπάνω και με την προσαρμοστική σας διάθεση είναι σίγουρο πως θα πετύχετε αυτό που προσδοκάτε.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα