Τα 6 πιο χειριστικά ζώδια – Παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν από τους άλλους

Τα 6 πιο χειριστικά ζώδια – Παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν από τους άλλους

Υπάρχουν άνθρωποι που ο χειρισμός των άλλων είναι ένα από τα ταλέντα τους. Σύμφωνα με αστρολόγους τα άτομα αυτά ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια, που είναι τα πιο χειριστικά του ζωδιακού.

Είτε δολοπλοκούν για να πάρουν αυτό που θέλουν από τους άλλους είτε τους πείθουν να κάνουν την δύσκολη δουλειά αυτά τα άτομα δεν είναι ικανοποιημένα αν δεν περάσει το δικό τους.Η χειριστική συμπεριφορά τους επηρεάζει τις σχέσεις τους με την οικογένεια, τους φίλους, τους συντρόφους ακόμη και τους συναδέλφους. Παρακάτω θα διαβάσετε τα 6 πιο χειριστικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Τα 6 πιο χειριστικά ζώδια

  • Ζυγός
  • Αιγόκερως
  • Παρθένος
  • Λέων
  • Δίδυμος
  • Σκορπιός

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά καλοί στο να διατηρούν τις ισορροπίες. Ξέρουν ακριβώς πώς να κινηθούν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. «Χρησιμοποιούν ακριβώς τον σωστό συνδυασμό καλού και κακού για να βεβαιωθούν ότι παίρνουν ό,τι θέλουν», λέει η αστρολόγος του Trusted Astrology, Maria Hayes.

Θα προσπαθήσουν να ενεργήσουν δείχνοντας αθώοι αλλά οι άνθρωποι που τους ξέρουν καλά θα τους καταλάβουν αμέσως. «Χρησιμοποιούν την διακριτική γοητεία τους για να κατευθύνουν τους άλλους με τρόπο στο σωστό μονοπάτι», προσθέτει η αστρολόγος, Tara Bennet.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ξέρουν ακριβώς τι χρειάζονται και τι θέλουν να πετύχουν. Σχεδόν αποκλειστικά έχουν οδηγό τις φιλοδοξίες τους και δεν τους πειράζει να χειραγωγούν τους άλλους για να φτάσουν στην κορυφή.

«Είναι ένας τύπος χειριστικού ατόμου που σε κάνει να πιστεύεις ότι ήταν δική σου ιδέα να κάνεις ό,τι θέλουν να κάνεις», αναφέρει η αστρολόγος, Stina Garbis.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστό ότι είναι ευγενικοί και δοτικοί. Ωστόσο κάτω από αυτή την ευγενική προσωπικότητα κρύβεται ένα άτομο που θέλει να επιβάλλει τα πιστεύω του στους άλλους. «Η χειραγώγησή τους τείνει προς μία παθητικό-επιθετική πλευρά», σημειώνει η Maria Hayes.

Πιθανότατα θα τους βρείτε να κάνουν μικρά καυστικά σχόλια, συγκαλυμμένες απειλές ή να παίζουν το θύμα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Η Hayes τονίζει επίσης ότι δεν είναι πάντα εύκολο να πει κανείς εάν χειραγωγεί ή όχι. «Αυτό το ζώδιο ξέρει πώς να κρύβει καλά τα μυστικά, το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολο να γνωρίζει κανείς τα κίνητρά του», λέει η αστρολόγος.

Λέων

Οι Λέοντες είναι συνηθισμένοι στο να παίρνουν αυτό που θέλουν. Σύμφωνα με την Stina Garbis αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να τους πει όχι. «Τείνουν να έχουν εκρήξεις θυμού εάν δεν γίνει το δικό τους και αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικό στο να σου δημιουργεί τύψεις», σημειώνει η αστρολόγος.

Μπορεί επίσης να βάλει στο στόχαστρο την αυτοπεποίθησή σας. «Αν έχεις ένα ταλέντο που ανταγωνίζεται έναν Λέοντα, θα σε αφήσουν να λάμψεις πρώτος. Μετά θα ανέβουν στη σκηνή δεύτεροι σε μια προσπάθεια να σε ξεπεράσουν και συχνά τα καταφέρνουν», αναφέρει η αστρολόγος, Ryan Marquardt. Και συνέχισε: Μπορεί να μειώσει το φως σου και να σε κάνει να θέλεις να εγκαταλείψεις κάτι που αγαπάς να κάνεις επειδή δεν νιώθεις πια ότι σου αξίζει».

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα είναι οι πρώτοι που θα κατηγορήσουν κάποιον άλλον για να αποφύγουν να αναλάβουν την ευθύνη τους. «Με κυβερνήτη τον Ερμή, είναι έξυπνοι, έχουν αντίληψη και μπορούν να γοητεύσουν», αναφέρει η αστρολόγος, Jill Loftis. «Έχουν πολλές ιδέες και πολλές επιθυμίες και μπορούν να κάνουν διάφορα σχέδια για να πάρουν αυτό που θέλουν», εξηγεί η αστρολόγος.

Μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί απέναντι σε όποιον μπει στο δρόμο του. «Η προδοσία δεν είναι κάτι που δεν θα έκαναν, αφού είναι το ζώδιο με πολλές πλευρές», λέει η Hayes. «Αυτό οδηγεί το θύμα τους να αποδέχεται τη μοίρα του και οι Δίδυμοι να συνεχίζουν τη ζωή τους σαν να μην συνέβη τίποτα στο άτομο θυματοποίησαν για δικό τους όφελος», τονίζει η αστρολόγος.

Σκορπιός

Δεν προκαλεί έκπληξη που ο Σκορπιός βρίσκεται στην λίστα με τα πιο χειριστικά ζώδια. Είναι πολύ καλοί στο να κινούν τα νήματα και να κατευθύνουν τους άλλους χωρίς εκείνοι να το καταλαβαίνουν. «Είναι επιδέξιοι στο να ‘’διαβάζουν’’ πρόσωπα και καταστάσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν πάντα προς όφελός τους», λέει η Tara Bennet

Οι Σκορπιοί δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν τις αδυναμίες των ανθρώπων εναντίον τους. Αυτό το ζώδιο θα σας εκπλήξει και θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού χωρίς δισταγμό.

«Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι είναι πολύ πειστικός όταν μιλάει, κάνοντας το άλλο μέρος να πιστεύει ότι έκανε λάθος ακόμα κι αν δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα», λέει η Hayes. Είναι αυτό που τους κάνει ένα από τα πιο ευφυή και επικίνδυνα ζώδια.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα