Οι γυναίκες του ζωδιακού που είναι άτυχες με τους άντρες

Οι γυναίκες του ζωδιακού που είναι άτυχες με τους άντρες

Οι παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού ή όσες έχουν Αφροδίτη σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, είναι άτυχες στα ερωτικά τους και δεν μπορούν να στεριώσουν εύκολα με κάποιον.

Γυναίκα Σκορπιός

Δεν μπορείς εσύ πουλάκι μου, να δεις άσπρη μέρα στα ερωτικά σου, κι αυτό είναι καρατσεκαρισμένο. Ο λόγος, απλός: δεν είσαι φτιαγμένη για το ρομαντικό είδος αγάπης (εκτός κι αν στο ωροσκόπιό σου γίνεται του Ζυγού το κάγκελο), για το οποίο όλοι σκίζουν τα καλσόν τους. Για εσένα η αγάπη, είναι μια μίξη του απόλυτου ζευγαρώματος και ενός ωραίου πολέμου. Τράβα βρες άντρα με αυτές τις προδιαγραφές. Ή ανώμαλο θα βρεις ή κάποιον που να σε πιάσει από τα γκέμια. Αλλά θα κάτσεις φρόνιμα, όταν σου πιάσει τα γκέμια;

Γυναίκα Υδροχόος

Προσπαθείς να δεις το καλό στον άντρα που έχεις απέναντί σου και συνεχώς βρίσκεις συμπεριφορές, που σε απογοητεύουν. Θέλεις πολύ να πιστέψεις στον έρωτα, αλλά η λογική σου και τα σημάδια που μετράς, δεν σε αφήνουν. Να σου πω ότι είσαι εύκολη γυναίκα, ψέματα, θα πω. Νομίζεις ότι δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά μερικές φορές, παραδέξου το, δίνεις τα παπούτσια στο χέρι στον άλλον, έστω και αν δεν το λες με λόγια…

Γυναίκα Ταύρος

Γυναίκα που δίνει πολλά, παίρνει λίγα, ταμείο, μείον και καλή καρδιά. Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτήν την γυναίκα, είναι η επιλεκτικότητα και παρόλο που βάζει τα δυνατά της, συνήθως καταλήγει με συντρόφους που… την απολαμβάνουν, αλλά εκείνη δεν απολαμβάνει πολλά. Βρε Ταυρίνα, για έλα στα ίσα σου και ξεκόλλησε λιγάκι! Αν κάποιος δεν είναι αυτό που θέλεις, προχώρα κι εμείς μαζί σου!

Γυναίκα Κριός

Μα υπάρχει γυναίκα Κριός που να την έχει κάνει ζάφτι, κάποιος άντρας; Η γυναίκα Κριός, είναι ο άντρας του εαυτού της και από ότι καταλαβαίνεις, οι άντρες στην ζωή της, αισθάνονται περίεργα δίπλα της. Για να έχει καλή τύχη στον έρωτα, η γυναίκα Κριός, θα πρέπει να κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει. Εύκολο, αν έχει πολύ Ιχθύ μέσα της, δύσκολο, αν είναι αυθεντική Κριαρίνα.

Βρες έναν που να είναι ίσος με εσένα, Κριαρίνα μου και μην σκας που δεν σε καταλαβαίνουν και έχουν το στομάχι για να σε ανεχτούν, οι περισσότεροι. Κεφάλι ψηλά και πάμε γι’ άλλα!

Πηγή: pronews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα