Σεξαπίλ: Πώς θα τον κατακτήσετε με βάση του ζώδιό του;

Σεξαπίλ: Πώς θα τον κατακτήσετε με βάση του ζώδιό του;

Το σεξαπίλ είναι ένα παγκόσμιο χαρακτηριστικό, αλλά ο καθένας μας αναζητά και κάτι διαφορετικό. Άλλος έλκεται από ένα πλατύ χαμόγελο, άλλος από ένα έντονο βλέμμα στα μάτια κι άλλος από μία πιο… αλαζονική προσωπικότητα! Ως συνήθως, τα άστρα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας κάποιες κατευθύνσεις για το πώς θα ξετρελάνετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα από ζώδιο σε ζώδιο. Ποιο είναι το είδος του σεξαπίλ που θα τον κάνει να σας ποθεί σαν τρελός με βάση το ζώδιό του;

Όταν έχετε σεξαπίλ, σημαίνει ότι έχετε γενικά μία καλή εμφάνιση, εκπέμπετε ένα είδος σεξουαλικότητας, αισθησιασμού και είστε επιθυμητή. Και σίγουρα έλκετε τους άλλους γύρω σας! Πολλές φορές οι άνθρωποι με το μεγαλύτερο σεξαπίλ δεν είναι οι πιο όμορφοι, αλλά σίγουρα είναι οι πιο ελκυστικοί. Τα άτομα με σεξαπίλ μπορεί να μην ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό που εκπέμπουν, αλλά οι άλλοι θέλουν να είναι μαζί τους!

Το σεξαπίλ είναι ένα πλεονέκτημα για όποιον το διαθέτει. Άλλωστε όλοι θέλουμε να είμαστε ελκυστικοί στους γύρω μας, ειδικά σε όσους θα θέλαμε να έχουμε μία πιο στενή σχέση… Αλλά αν δεν το διαθέτετε, υπάρχει τρόπος να το αποκτήσετε; Αναπτύξτε την αυτοπεποίθησή σας, μάθετε να φλερτάρετε με άνεση και το σεξαπίλ σας… θα αυξηθεί!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Το είδος του σεξαπίλ που λειτουργεί πραγματικά και σε πολλά επίπεδα για έναν Κριό είναι όταν κάποιος του βάζει δύσκολα, όταν έχει άποψη σε μία συζήτηση και όταν δεν φοβάται να την εκφράσει. Ο Κριός είναι ενθουσιώδης, ανεξάρτητος και περιπετειώδης. Ο σαν «ανεμοστρόβιλος» τρόπος ζωής του είναι γοητευτικός για όσες είναι πρόθυμες να εμπλακούν με όποιο κόστος! Δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί, αν είστε αυθόρμητη, εύστροφη, και του δείξετε ότι σας έχει εντυπωσιάσει με το στιλ και την προσωπικότητά του.

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Ο Ταύρος αναζητά γυναίκες που τον κάνουν να γελά, είναι διακριτικά ερωτικές και πολύ ελκυστικές. Εάν είστε πάρα πολύ επιθετική με έναν Ταύρο, θα τον κάνετε να τα «μαζέψει» και να αποσυρθεί. Εάν έχετε αυτοπεποίθηση, είστε αισθησιακή και σταθερή (τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά), ο Ταύρος θα πέσει στην αγκαλιά σας. Οι άνδρες Ταύροι δεν τα πηγαίνουν καλά με το φανταχτερό ή τους ανθρώπους που επιδεικνύονται. Έλκονται από γυναίκες που πατούν σταθερά στη γη, που ξέρουν να ακούν και που του δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εκείνον και τις ιδέες του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα