Ζώδια σήμερα 18/11: Θέστε προτεραιότητες

Ζώδια σήμερα 18/11: Θέστε προτεραιότητες

Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες μεταξύ 11μιση πμ και 1μιση μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμά της στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή/και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που θέλετε να πετύχετε αυτή τη περίοδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε σε κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Οι αμφιβολίες μπορεί να είναι υπαρκτές και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πλεύση εάν αυτό είναι το καλύτερο για εσάς αυτή την στιγμή.

Για τους Ταύρους, παρόλο τα εμπόδια διανύετε μια καλή περίοδο με έντονη κινητικότητα και πολλές ιδέες. Σήμερα καλό θα ήταν να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, η αλληλεγγύη και η σύνδεση για έναν κοινό στόχο θα είναι τα κύρια συστατικά σήμερα. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Για τους Καρκίνους, αντίθετα κομμάτια του εαυτού σας δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να συνθέσετε σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή γιαυτό καλό θα ήταν να την αφήσετε να οδηγήσει τα βήματά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα