To ένα και μοναδικό ζώδιο που τα πηγαίνει καλά με όλα τα άλλα

To ένα και μοναδικό ζώδιο που τα πηγαίνει καλά με όλα τα άλλα

Οι αστρολογικές σχέσεις και η συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων ήταν πάντα μεγάλο θέμα συζήτησης. Ταιριάζουν οι Σκορπιοί με τον Τοξότη; Είναι προορισμένοι για την… καταστροφή οι Καρκίνοι όταν γίνονται ζευγάρι με τους Υδροχόους; Μπορεί ο Λέοντας να βρει το άλλο του μισό στην Παρθένο; Και διάφορα παρόμοια ερωτήματα κατά καιρούς απασχολούν τους λάτρεις της αστρολογίας. Επειδή, όμως, αυτά δεν λύνονται μέσα σε ένα κείμενο, ας μιλήσουμε καλύτερα για το ζώδιο εκείνο που φαίνεται πως ταιριάζει άψογα με όλα τα υπόλοιπα.


Ο λόγος για τον Ιχθύ. Το μεταβλητό ζώδιο του νερού που προσαρμόζεται σε όλα και ταιριάζει με όλους. Ας δούμε το γιατί:

Ο Ιχθύς ανήκει στα μεταβλητά ζώδια, μαζί με τους Διδύμους, την Παρθένο και τους Τοξότες. Αυτά τα ζώδια αντιπροσωπεύουν τις στιγμές του έτους που τα πράγματα αλλάζουν (τη μια στιγμή ζούμε τον χειμώνα και την άλλη ξεκινά η άνοιξη). Γι’ αυτό ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων και προσαρμόζονται πιο εύκολα.

 
Ο Ιχθύς ως φίλος
Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι απίστευτα προσγειωμένοι και αξιόπιστοι. Με τον 11ο οίκο τους (τον τομέα της φιλίας) να βρίσκεται στον Κρόνο – τον πλανήτη των ευθυνών και των κανόνων- παίρνουν πολύ σοβαρά τις φιλίες τους και τις σχέσεις τους. Στην αρχή μπορεί να είναι αρκετά ντροπαλοί, αλλά εύκολα μπορούν να αναλάβουν και θέσεις ευθύνης. Τα ζώδια της Γης, μάλιστα, μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν ότι οι Ιχθύες γίνονται πολύ καλοί φίλοι. 
Τα ζώδια του νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, είναι γνωστά, επίσης, για την ενσυναίσθησή τους. Οι Ιχθύες μπορούν να νιώσουν και να κατανοήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τι συμβαίνει στον ψυχικό κόσμο ενός άλλου.

Ο Ιχθύς στην οικογένεια
Το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι οι Ιχθύες και εξαιτίας αυτού τείνουν να χαρακτηρίζονται ως σοφοί. Ως παιδιά, συχνά περνούν χρόνο με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς τους συζητώντας. Ως ενήλικες, τείνουν να κρατούν ένα κομμάτι της παιδικότητάς τους, ενθαρρύνοντας και τους άλλους να εκφραστούν πιο ανέμελα. Επειδή, ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού διέπεται από τον Ερμή – τον πλανήτη της επικοινωνίας- ο Ιχθύς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους, ενώ τα ζώδια του αέρα εκτιμούν πάντα τη ζωντάνια του.

Ο Ιχθύς στα ρομαντικά ραντεβού
Με τον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης να διέπεται από τη Σελήνη, ο Ιχθύς θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει το άτομο που έχει απέναντί του. Θα δημιουργήσει χαλαρή ατμόσφαιρα και θα σε κάνει να νιώσεις άνετα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και πότε και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού του το αναγνωρίζουν.

Ο Ιχθύς στην εργασία
Ενώ έχουν τη φήμη των ονειροπαρμένων, οι Ιχθύες είναι οξυδερκείς και δουλεύουν σκληρά. Ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της καθημερινότητάς τους και έτσι παίρνουν τον έλεγχο και αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης. Επίσης, είναι πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι, ενώ παλεύουν για να βοηθήσουν έναν κοινό στόχο. Είναι οι αγαπημένοι συνάδελφοι των ζωδίων της φωτιάς.

Πηγή:marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα