Τα 4 ζώδια που θα χρειαστούν ψυχραιμία μέσα στην εβδομάδα

Τα 4 ζώδια που θα χρειαστούν ψυχραιμία μέσα στην εβδομάδα

Με τη Νέα Σελήνη στις 13/11/2023 στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Άρη, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Σύμφωνα όμως με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

 
Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμα την εβδομάδα 13-19/11/2023.

Ταύρος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές, ρήξεις σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στις 17/11, δίνει μια πιο δημιουργική διάσταση στα θέματα της εργασίας σας και στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον που ξεδιπλώνεται αυτές τις μέρες πιθανώς και μέσα από κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Το σαββατοκύριακο θα είναι οι πιο απαιτητικές μέρες, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Άρη στον Σκορπιό και οι πιέσεις από όλα τα μέτωπα θα είναι έντονες. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση.

Λέων

Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό, ίσως δεν έχετε τη συνηθισμένη σας ενέργεια. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11, μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές είτε σε θέματα οικογένειας, είτε σε θέματα καριέρας. Βλέπετε αυτό το φεγγάρι φλερτάρει «άγρια» με τον πλανήτη καταλύτη για τις αλλαγές στη ζωή μας, τον Ουρανό. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας της οικογένειας γίνεται ακόμη πιο σημαντικός στη ζωή σας.  Από την άλλη, στις 17/11 καθώς ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου, μπορεί να νιώθετε κάπως υποτονικοί ή κουρασμένοι. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ήλιος επίσης συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια πιο ονειρική διάσταση στη μέρα. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι κι ένας πλανήτης που δημιουργεί σύγχυση κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι σε μια σχέση. Το μοτίβο αυτό συνεχίζεται και εντείνεται το Σάββατο 18/11 με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας θα είναι σε προτεραιότητα και το διάστημα από τις 17/11 μέχρι και τις 23/11 μπορεί να σας πιέσει με κάτι έκτακτο. Σχέσεις με άλλους Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Σκορπιός
Ο μήνας των γενεθλίων σας σάς μοιάζει! Έντονος, με μυστήριο, βάθος σκέψης και συναισθήματος και εκρηκτικός. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 13/11, έρχεται για να φέρει ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η εβδομάδα θα αυξήσει τις καθημερινές τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου και ξεκούρασης. Στις 17/11 ο Άρης από το ζώδιο σας, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προσθέτοντας πόντους στη γοητεία σας. Μην παρασυρθείτε όμως από κάποιο άτομο που σας είναι αδιάφορο. Από την άλλη μπορεί να κάνετε πολύ καλή εντύπωση στο περιβάλλον που εργάζεστε. Η μόνη παγίδα με αυτή την όψη είναι να νιώθετε μπερδεμένοι ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας. Οι πιο κουραστικές μέρες της εβδομάδας για σας εκτείνονται προς το τέλος της εβδομάδας μέχρι τις 23/11. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πίεση, άγχος, αλλά και πολλές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στο σπίτι και στην οικογένεια.

 
Υδροχόος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, που σχηματίζει με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Ουρανό και της συνόδου με τον Άρη στον Σκορπιό. Για κάποιους από σας μπορεί να φέρει μια ξαφνική αλλαγή σε χωροταξικό επίπεδο, ενώ δεν είναι απίθανο να ξεκινά μια καινούρια κατάσταση σε θέματα καριέρας. Στις 17/11 σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη από τον τομέα της καριέρας με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών. Τα θέματα των οικονομικών θα είναι σε ιδιαίτερη έμφαση και στην πορεία της εβδομάδας. Προς το τέλος της εβδομάδας εκτείνονται οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων. Όμως μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Από την άλλη, μην δεχτείτε να επεμβαίνουν στη δική σας ζωή τρίτα πρόσωπα, ακόμη κι αν είναι η οικογένεια ή οι φίλοι.

.ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα