Αυτά τα ζώδια, μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, χωρίζουν

Αυτά τα ζώδια, μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, χωρίζουν

Ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζουν ή διατυμπανίζουν δεξιά κι αριστερά, οι άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, είναι να μη δέσουν τον γάιδαρό τους... Έτσι και θεωρήσουν ότι είσαι δεδομένη, χάνουν κάθε ενδιαφέρον. Βαριούνται και νιώθουν ότι πιο πολύ είσαι φίλη ή αδερφή, παρά η ερωμένη τους ή η ερωτική τους σύντροφος. Χρειάζονται σε τακτική δόση την τσίτα, την έξαρση ή την... έκπληξη, που θα αναπυροδοτεί και τον έρωτά τους, οπότε έχε το νου σου! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος θα μπορούσε να πάρει το πρώτο βραβείο! Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά βαριέται πάρα πολύ εύκολα, ξενερώνει γρήγορα και αν δεν του κρατάς το ενδιαφέρον μόνιμα, τότε να περιμένεις ότι θα σε… χαιρετήσει. Πρέπει να τον έχεις στην τσίτα, να τον εκπλήσσεις συχνά, να ζείτε και άλλες εμπειρίες. Χρειάζεται εναλλαγές και σιχαίνεται τα πλάνα και τα κλισέ. Αν θεωρήσει ότι κατάντησες μια συντηρητική τύπισσα, που το μόνο που τη νοιάζει είναι η αποκατάστασή της, το πότε θα γίνει μάνα ή η μόνη σου έξοδος θέλεις να είναι το σουπερμάρκετ, τότε είναι που θα τον χάσεις, αφού πλέον γι' αυτόν θα είσαι παντελώς αδιάφορη!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός όσο εύκολα ενθουσιάζεται, άλλο τόσο γρήγορα ξενερώνει. Αν κάνει μια σχέση και τελικά η σχέση αυτή καταλήξει δεδομένη, βαρετή και ανιαρή, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα αρχίσει να πνίγεται και θα θέλει να φύγει. Πού είναι η πρόκληση, το κυνήγι, η έξαρση, η αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο; Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι που τον κρατούν ζωντανό και κάνουν το αίμα του να βράζει κι όχι το να του μαγειρεύεις ή να κάθεστε αγκαλίτσα στον καναπέ να βλέπετε σειρές στην τηλεόραση. Αυτά είναι για άλλο ζώδιο. Άντε και το έκανε μια φορά, έτσι για τη διαφορετικότητα. Από εκεί και πέρα, θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και θα σε πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης έχει στο αίμα του αφ' ενός το φόβο της δέσμευσης και αφ' ετέρου την φυγή. Δεν μπορεί να μείνει σε κάτι, που δεν τον εξιτάρει, δεν του «προκαλεί» συγκινήσεις και δεν του κινεί το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο. Νιώθει φυλακισμένος, ότι πνίγεται και είναι σίγουρο ότι όσο πιο πολύ σε ρουφάει η σχέση και χάνεις τα στοιχεία που είχες, όταν σε πρωτογνώρισε που τον ξετρέλαναν, πιο πολύ θα σε βλέπει σαν... δεσμοφύλακα, παρά σαν την κοπέλα του. Ένας άντρας σαν αυτόν, χρειάζεται εναλλαγές, δραστηριότητες, κίνηση και κυρίως να μην του αφήσεις το περιθώριο να σε θεωρήσει στανταράκι, αφού, ακόμα και στο στοίχημα, είναι γνωστό ότι δεν... πληρώνει κι ο Τοξότης είναι γνωστός... τζογαδόρος και "χτυπάει" υψηλές αποδόσεις! 

πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα