Δύσκολη μέρα για αυτά τα ζώδια - Προβλέπονται παρεξηγήσεις

Δύσκολη μέρα για αυτά τα ζώδια - Προβλέπονται παρεξηγήσεις

Αν σήμερα όλα πηγαίνουν στραβά, φταίει το ζώδιό σου

Η εποχή του Ζυγού έχει μπει, εσύ νομίζεις ότι όλα τελείωσαν χθες με τη φθινοπωρινή ισημερία και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι αν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια, τα πράγματα προβλέπονται δύσκολα. «Γιατί;», θα αναρωτιέσαι. Ε, λοιπόν, θα πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό.

Αν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια, θα ζοριστείς συναισθηματικά, δημιουργώντας προβλήματα σε όλους, από το πουθενά. Εντωμεταξύ είναι μία καλή μέρα για την αστρολογία, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου θα είναι μες στην καλή χαρά.

Ταύρος

Ποιο ζεν; Ποια ηρεμία; Τι σημαίνουν καν αυτές οι λέξεις; Σήμερα, θα είσαι κυκλοθυμικός, θα προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση αλλά με κάποιον μοναδικό τρόπο, όλοι θα καταφέρουν να σε εκνευρίσουν. Και θα κάνεις overthinking. Αυτά.

Δίδυμος

Ξύπνησες με όρεξη σήμερα και πίστευες ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι που εντελώς τυχαία, θα πέσεις πάνω στο ένα άτομο που δεν ήθελες να συναντήσεις - είναι συνεργάτης; Είναι πρώην; Είναι παλιός συμμαθητής; Σε κάθε περίπτωση, θα το σκέφτεσαι διαρκώς και θα χαλάσεις τη διάθεση των υπόλοιπων.

Τοξότης

Θα παρεξηγηθείς, θα πάρεις στραβά κάτι που θα σου πουν καλοπροαίρετα, θα βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Γενικά, δεν είναι μία καλή μέρα για την επικοινωνία σου με τους άλλους - μήπως να μη μιλήσεις σε κανέναν ως τη Δευτέρα;

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα