Αυτά είναι 4 ζώδια που είναι πρώτα στο να παίζουν με το μυαλό των άλλων

Αυτά είναι 4 ζώδια που είναι πρώτα στο να παίζουν με το μυαλό των άλλων

Όλοι ξέρουμε ανθρώπους που σε μια συνομιλία μπορούν να πάνε την κουβέντα εκεί ακριβώς που θέλουν ή να σε κάνουν να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλοί στο να παίζουν παιχνίδια με το μυαλό των άλλων, χωρίς όμως απαραίτητα να γίνονται χειριστικοί.

Ταύρος
Ένας Ταύρος είναι επίσης καλός στο να παίζει παιχνίδια μυαλού. Θα σε μεταφέρει εύκολα σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου ό,τι λέει θα μοιάζει με πραγματικότητα. Είναι σε θέση να ολοκληρώσει τα παιχνίδια του με την επιλογή των κατάλληλων λέξεων σε συνδυασμό με τη στρατηγική του εγκεφάλου του.

Κριός
Ο Κριός καταφέρνει να παίζει με το μυαλό των ανθρώπων και να του κάνει να ακολουθούν τα λόγια τους. Θεωρείται ως ο πιο έμπιστος του ζωδιακού χάρτη, ωστόσο, στην πραγματικότητα, είναι και ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Τα παιχνίδια του μυαλού είναι το αγαπημένο του χόμπι και τα εφαρμόζει με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι αυτό που κάνει είναι προς όφελος του άλλου.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, επίσης, είναι ο ειδικός στη χειραγώγηση. Θα παίξει με υπέροχο τρόπο παιχνίδια μυαλού που ούτε καν θα καταλάβεις ότι έπεσες θήραμά του. Είναι άψογος και έρχεται πάντα μεταμφιεσμένος ως κάποιος άλλος. Εάν είσαι με έναν Καρκίνο, είναι σημαντικό να παραμένεις σε εγρήγορση στις στρατηγικές του.

Παρθένος
Ο Παρθένος, όπως φυσικά και ο Καρκίνος μπορεί να σε χειραγωγήσει πάρα πολύ εύκολα. Μπορεί να σε κερδίσει με την αυτοπεποίθησή του και να παίξει όλα τα παιχνίδια του μυαλού μαζί σου. Η γλυκύτητά του θα φροντίσει ώστε να μην προλάβεις να δεις το πραγματικό του πρόσωπο και στην πορεία θα συνεχίσει να σε εκμεταλλεύεται και να ελέγχει τη ζωή σου.

Πηγή: savoirville.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα