Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουνίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη,

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουνίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη,

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση.

 Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, ενδιαφέρουσες επαφές θα προκύψουν, θα υπάρξει άνοιγμα για έναρξη νέας σχέσης. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνικοποίηση, στις δραστηριότητες, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα και ανάγκη για άμεση δράση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση. Όσοι αγαπούν τις περιπέτειες και τις εξορμήσεις θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και να ξεφύγουν από καταστάσεις ρουτίνας. Στον επαγγελματικό τομέα το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη τον Άρη και τον Ποσειδώνα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα απαιτεί μεθοδικές ενέργειες, ενδεχομένως να υπάρξουν μικρό δυσκολίες. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα