Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου: Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουνίου: Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, διαίσθηση, ένστικτο, στρατηγικός τρόπος σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια θα χρειαστεί μεθοδικότητα και συντονισμός. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οργανωθούν και να συγκεντρωθούν στις εργασιακές απαιτήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να ανανεώσουν τα συναισθήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα, ο εσωτερικός κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ψυχολογικά συμπλέγματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ανησυχία, αναποφασιστικότητα, ανυπομονησία, για να δοθούν λύσεις θα χρειαστεί οργανωμένος τρόπος σκέψης, ηρεμία και αυτοέλεγχος.

Προσοχή στις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες, στις δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι πεισματικέςεναντιώσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων. Οι αντιδραστικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, η βιασύνη και ο εκνευρισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα