Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου: Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου: Λέοντες, τα έντονα συναισθήματα και ο πόθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σας ζωή

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ενσυναίσθηση, διπλωματία, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για κοινωνική δικτύωση, θα υπάρξουν συναντήσεις και συναναστροφές που θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών.

 Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να μη λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο οι κοινωνικές και οικογενειακές επαφές θα βοηθήσουν στην εσωτερική τόνωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, για τους χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται και δύσκολα σταθεροποιούνται θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης. Φεύγουν οι ενδοιασμοί, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός και δυναμικός. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά συμβάντα, θα υπάρχει δυνατότητα για σταθερή εξέλιξη και για θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν γρήγορη και θετική κατάληξη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις.
 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα