Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο,

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο,

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Σκορπιοί, το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα υπάρχει διάθεση για οργάνωση και τάξη, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να μπουν προτεραιότητες, για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές υποθέσεις. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, έμφαση θα πρέπει να δώσουν στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρχει άνοιγμα για διεκπεραιώσεις, για εξόφληση λογαριασμών, για συμφωνίες.

 Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με άτομα εμπιστοσύνης και να περάσουν ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, θα υπάρξει ευκαιρία για επανένωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τον Δία και τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχα και θετικά συμβάντα που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και αυθόρμητες, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Εφικτή θα είναι η συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και συγκαταβατική διάθεση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, απαραίτητο θα είναι να μείνει στην άκρη η απογοήτευση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι δυναμικός και αισιόδοξος.
 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα