Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου: Tο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατάκτηση, στην αυτοπροβολή

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου: Tο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατάκτηση, στην αυτοπροβολή
Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop Greenweb

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατάκτηση, στην κυριαρχία, στην αυτοπροβολή. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την καθυστέρηση, θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποιήσεις κυρίως επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

 Στον εργασιακό χώρο οι επιδιώξεις και οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι μεθοδικές, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και αισθησιακά, θα καταφέρουν να τονώσουν τα συναισθήματα. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμένοι.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, οι υπεκφυγές και τα μισόλογα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Μεγάλη προσοχή στα σχόλια και στις εκφράσεις, οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσουν.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, δεν θα πρέπει να δώσουν έκταση στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι περιστάσεις θα απαιτούν χαλαρότητα, στις δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Δείτε ακόμα