Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου: Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου: Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου: Καρκίνοι, χρειάζεστε αρμονία στις σχέσεις σας
 Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ρεαλιστικός τρόπος σκέψης. Θα υπάρχει η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι βλέψεις θα είναι επεκτατικές, οι ενέργειες στόχο θα έχουν τη βελτίωση και τη θετική εξέλιξη. Οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους, θα μπορέσουν να δείξουν εγκράτεια και εσωτερική πειθαρχία.

 Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία, οι βλέψεις θα είναι ώριμες και οι ενέργειες μεθοδικές. Τα συμβάντα θα δώσουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και μεθοδικότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οι ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Η συσσώρευση απωθημένων ενδεχομένως να οδηγήσει σε εξάρσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, στις δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Έκταση θα έχει η φαντασία και η διαίσθηση, το ένστικτο θα πρέπει να συνδυαστεί με τη λογική.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα