Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Απρίλιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Απρίλιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Απρίλιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

 Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Απρίλιο σύμφωνα με το astrology.gr, δεν είναι πολλά!

ΚΡΙΟΣ
Κακό μάτι να μη σε δει, εσένα του β’ και γ’ δεκαημέρου, καθώς και πάλι βρίσκεσαι στην πρώτη θέση, αυτών που θα περάσουν υπέροχα και για να λέμε και την αλήθεια, ούτε τον Απρίλιο θα κακοπεράσεις, αφού η Αφροδίτη φεύγει από τον 8ο οίκο σου, αλλά έρχεται ο Ερμής να σου προσφέρει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, συμφωνίες επικερδείς και χρήμα.

Ε, θα έχεις και τον Δία να σε προμοτάρει και επιτέλους να δεις και εσύ Θεού πρόσωπο, κυρίως αν ανήκεις στο γ’, που τόσο καιρό τυραννιόσουν με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτόν θα το ξαναθυμηθείς μετά τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, μπορείς να ξεσαλώσεις, να ρισκάρεις, να βγάλεις τα απωθημένα σου από τα τόσα χρόνια προβλημάτων και βασάνων και να ανασάνεις ελεύθερα. Κάποια στιγμή, βέβαια, θα σε πιάσει ο Άρης στον Καρκίνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, κάνε καλοκαιρινό το σπίτι σου και φτιάξε ό,τι έχει χαλάσει, για να μην έχεις άλλα θέματα. 

..διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα