Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαρτίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα. Αναλυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι απόψεις θα διατυπωθούν τεκμηριωμένα, οι συζητήσεις θα είναι δημιουργικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συνεδριάσεις και οι συμφωνίες θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπωθούν προτάσεις και νέες ιδέες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις εργασιακές και προσωπικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση και επανασύνδεση.
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, η διαίσθηση ενδεχομένως να είναι παραπλανητική. Τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις αυθαίρετες εικασίες ή στο προαίσθημα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, ωστόσο οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν τα δεδομένα και οι πληροφορίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, εσωτερική πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τα συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για αποδοτικές συνεργασίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα