Αυτά είναι τα τρία ζώδια παθαίνουν κοκομπλόκο μπροστά στην πρώτη δυσκολία

Αυτά είναι τα τρία ζώδια παθαίνουν κοκομπλόκο μπροστά στην πρώτη δυσκολία

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε περιστατικό ή έχεις στον κύκλο σου άτομο το οποίο μπροστά στην πρώτη δυσκολία παθαίνει κοκομπλόκο. Κι εδώ δε μιλάμε για ένα θέμα υγείας ή δουλειάς, αλλά για αλλαγές ή χαζά της καθημερινότητας. Μπορεί να τα πιάσει πανικός και να κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κόσμου, επειδή ακυρώθηκε ένα ραντεβού τους, έσπασε η κούπα του καφέ τους ή λέκιασαν την μπλούζα φορέσουν.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να κάνεις παρέα ευχάριστα, έχει μια αδυναμία σημαντική (και ποιος δεν έχει άλλωστε!). Βιώνει μεγάλες αλλαγές στην διάθεσή του. Κάποιες φορές, εκεί που πετάει από την χαρά του και νιώθει καλά, τον πιάνει πανικός και άγχος για ασήμαντη αφορμή και έχει άσχημα ξεσπάσματα. Μέχρι να ηρεμήσει, θα χρειαστεί χρόνο και σίγουρα πρέπει να έχει δίπλα του ψύχραιμους ανθρώπους για να μπορέσουν να τον καλμάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα περίμενες να δεις την Παρθένο πρώτη στην λίστα και εν μέρει είχες ένα δίκιο. Είναι ένα ζώδιο το οποίο, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτά της Γης, οπότε είναι προσγειωμένο, πρακτικό και σταθερό, συχνά στην ζωή του έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα για ασήμαντους λόγους και αφορμές. Μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις καταστάσεις και έχει υστερικές αντιδράσεις, προκαλώντας στρες και αναστάτωση και στους γύρω του. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τις παρορμήσεις αυτές κυρίως για τον ίδιο της τον εαυτό γιατί με την υστερία μόνο κακό προκαλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Αιγόκερως (απέναντι βρίσκονται άλλωστε), είναι ένα άτομο που κατά γενική ομολογία είναι ευχάριστο και κοινωνικό. Ωστόσο αρκετές φορές, τα συναισθήματά του τον «πνίγουν» και έχει άσχημα ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Γίνεται υπερβολικός, θίγεται, νιώθει ότι υποτιμάται και αν έχει κάνει αρκετό καιρό υπομονή είναι πιθανό να το πιάσει κρίση υστερίας. Αυτό του συμβαίνει κυρίως στον επαγγελματικό του τομέα, καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και τα πιο εργασιομανή.


Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα