Τα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου: Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου: Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας. Ουσιαστικές προσεγγίσεις θα γίνουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για αναγέννηση συναισθηματική και πρακτική. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση για δυναμικές προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε σχέσεις κύρους και εξουσίας.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, θα πρέπει να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, οι ενέργειες και οι αντιδράσεις τους θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Θα υπάρξει η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι νέες ευκαιρίες θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα, στην άκρη μένουν οι δισταγμοί.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό πρωτοποριακό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αλλαγή, στη μεταρρύθμιση, στην καινοτομία. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, θα έχουν δυναμικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ουσιαστική και γρήγορη αλλαγή.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα