Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Ήλιο

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Ήλιο

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου: Λέοντες, μην επιτρέψετε σε πιθανές αμφιβολίες να κυριαρχήσουν

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Απριλίου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κατοχύρωση, σταθεροποίηση και συναισθηματική ισορροπία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες σχέσεις, το ενδιαφέρον ενδεχομένως να εκδηλωθεί σταδιακά, ωστόσο τα συναισθήματα θα είναι σταθερά. Θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σχέσης ικανή να καταλήξει σε δεσμό, τα ζευγάρια δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

 Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει διαύγεια, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες, οι σκέψεις θα μπούνε σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις και δημιουργικές προτάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, οι οξύθυμοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εξάρσεις και οι καυγάδες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, θα υπάρξουν ανοίγματα για συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην επικοινωνία, στις επαφές, στην τεχνολογία. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Οι σχέσεις ενδεχομένως στο αρχικό τους στάδιο να είναι κάπως απρόσωπες, ωστόσο θα έχουν τη δυνατότητα στην πορεία να εξελιχθούν συναισθηματικά.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Ήλιο ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη την εμφάνισή τους θα κάνουν αποκαλυπτικά συμβάντα, ίσως να υπάρξει άγχος. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα