Τα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Τα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, εναντιώσεις, ίσως να μη λείψουν οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση και στην αποδοχή, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδεολογικές συγκρούσεις που θα φορτίσουν αρνητικά το κλίμα. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, ίσως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, δύσκολη θα είναι η λήψη αποφάσεων.

 Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης αποτελεσματικότητας. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά ίσως κάποιοι να έχουν τη διάθεση να εξαπατήσουν.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν δημιουργικές προτάσεις, ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση και στους ενθουσιασμούς, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις διαφωνίες και εναντιώσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει προβλήματα.

 Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο Ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα