Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου: Ιχθύες, ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείτε από όλους και όλα κυριαρχεί

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εξορμήσεις, στις νέες περιπέτειες, στην ανανέωση, στις κοινωνικές δραστηριότητες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι κοινωνικές επαφές που θα φέρουν ψυχολογική τόνωση. Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες και άνετες θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές σχέσεις να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία δημιουργική και θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, γενναιοδωρία, ευαισθητοποίηση. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, στις συζητήσεις θα υπάρχει σαφήνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και αποδοχή. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δυνατή θα είναι η βελτίωση, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και τελικές απαντήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, οι αμφιταλαντεύσεις θα φέρουν εμπόδια για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, η εσωτερική ένταση ίσως να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα