Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό

Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Ανανεωμένος και πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι απόψεις θα διατυπωθούν τεκμηριωμένα με δυνατή επιχειρηματολογία ικανή να πείσει και να επηρεάσει.

 Η ευστροφία θα δώσει την ώθηση να βρεθούν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, για επανασυνδέσεις, για νέες γνωριμίες και για ξεκίνημα νέας σχέσης.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διεισδυτικός τρόπος σκέψης, στρατηγικές ενέργειες. Προσοχή στην καχυποψία και στην μυστικοπάθεια, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση. Τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα γεγονότα που ήδη έχουν συμβεί και όχι στις αυθαίρετες εικασίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, η αντιδραστικότητα και η ανάγκη για κυριαρχία ή επιβολή ενδεχομένως να ανοίξει πεδία αντιπαραθέσεων. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι σύνεση, εσωτερική πειθαρχία, ορθολογισμός. Ανοίγει ο δρόμος για επαγγελματικές επιδιώξεις, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα