Αυτές είναι οι τέσσερις πιο ειλικρινείς γυναίκες του ζωδιακού

Αυτές είναι οι τέσσερις πιο ειλικρινείς γυναίκες του ζωδιακού

Στην αστρολογία θα λέγαμε ότι τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) τείνουν να είναι πιο ειλικρινή από τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Ειδικά τα παρορμητικά, είναι οι εμπνευστές του ζωδιακού κύκλου και πάντα βρίσκουν νέους τρόπους για να εκφραστούν και να δράσουν, ενώ τα σταθερά είναι πιο πεισματάρικα. Αν κάτι δεν τους αρέσει, θα σου το πουν ξεκάθαρα.

Επίσης, είναι γνωστό ότι τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι λιγότερο συγκρατημένα από άλλα. Δεν ντρέπονται με τίποτα και τους αρέσει να μοιράζονται. Είναι ειλικρινείς μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν να κάνουν κάτι διαφορετικό! Από την άλλη, τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) θεωρούνται συνήθως ειλικρινή, επειδή υπερέχουν στην επικοινωνία και τους αρέσει να εμπλέκονται σε κοινωνικά ζητήματα. Αν δουν να συμβαίνει μια αδικία, το πιθανότερο είναι να μιλήσουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους ανωτέρω παράγοντες, διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ποιες είναι οι πιο ντόμπρες γυναίκες του ζωδιακού, που τις περισσότερες φορές δε διστάζουν να πουν τη γνώμη τους.

ΚΡΙΟΣ
Η Κριαρίνα, ίσως είναι η πιο ντόμπρα απ’ όλες, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα αστρολογικά χαρακτηριστικά: ηγείται της παρορμητικής τετραπλότητας και κυβερνάται από τον επιθετικό πλανήτη Άρη. Επίσης, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επιδιώκει να είναι «η πρώτη» αλλά και η πρωτοπόρα σε κάθε δράση. Η τάση της όμως να μιλάει, πριν σκεφτεί, συχνά προξενεί αρκετά προβλήματα και στην ίδια, τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και στο κοινωνικό πεδίο.

ΛΕΩΝ
Η Λιονταρίνα είναι άλλο ένα ζώδιο της φωτιάς που δεν έχει πρόβλημα να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Κυβερνάται από τον Ήλιο που είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και φωτίζει τα πάντα. Της αρέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Ήλιο μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Για αυτόν το λόγο, γενικά οι Λέοντες τείνουν να πιστεύουν ότι ο τρόπος που λειτουργούν δεν είναι μόνον ο σωστός, αλλά μπορεί να είναι και επωφελής για όλους τους άλλους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια Λιονταρίνα δεν θα φοβηθεί να κάνει τη φωνή της να ακουστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αιγοκερίνα μπαίνει επίσης στη λίστα της… ντομπροσύνης, καθώς έχει τη φήμη του δύσκολου ανθρώπου. Ίσως δεν είναι τόσο άμεση, καθώς επιλέγει τον χρόνο και τον τρόπο που θα εκφραστεί, αλλά είναι απόλυτα ειλικρινής και δε θα φοβηθεί να πει την γνώμη της, ακόμα κι αν ξέρει ότι θα δυσαρεστήσει κάποιον/α. Μπροστά, δε, στον παραλογισμό, την προχειρότητα, την επιπολαιότητα και την ανοργανωσιά, όχι μόνο θα βγει μπροστά και θα διαφωνήσει, αλλά θα γίνει και πολύ δεικτική κι ας έχει απέναντί της και το ίδιο της το αφεντικό…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως και τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει αυτό που έχει στο μυαλό του. Μάλιστα εκτιμά αφάνταστα την ειλικρίνεια και είναι πολύ άμεσος στον τρόπο που επικοινωνεί. Είναι γνωστό ότι μπορεί να γίνει βάναυσα ειλικρινής, περισσότερο και από τον Κριό. Είναι περιπετειώδης και λατρεύει να συναντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθει μια ξένη γλώσσα μόνο και μόνο για να μπορέσει να μιλήσει σε άλλους ανθρώπους. Έχει ένα φωτεινό και ηλιόλουστο πνεύμα και ο κυβερνήτης του ο Δίας του προσφέρει μια απαράμιλλη γενναιοδωρία πνεύματος. Είναι εύκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς γιατί είναι ένα από τα πιο ντόμπρα ζώδια.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα