Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου: Τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα και συγκαταβατικότητα

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου: Τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα και συγκαταβατικότητα

Τα ζώδια σήμερα 9 Μαρτίου: Κριοί, νιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να κλείσετε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα, αισιοδοξία, συγκαταβατικότητα, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που φορτίζουν αρνητικά τις σχέσεις, τα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν να υπάρξουν εξακριβώσεις που θα διαλύσουν την αμφιβολία.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές, θα δημιουργηθούν καινούργιες φιλίες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική όψη, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη νέας σχέσης. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις σπατάλες και στις επιπόλαιες αγορές.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική ένταση που θα δώσει τροφή στην παρόρμηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και τα ξεσπάσματα. Στον επαγγελματικό τομέα τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για εγχειρήματα αβέβαιης κατάληξης, απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα αρνητικά και θετικά.

Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τη στάση τους, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές που θα ανοίξουν πεδίο αντιπαραθέσεων. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα