Τα ζώδια σήμερα 8 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό

Τα ζώδια σήμερα 8 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, άνοιγμα θα υπάρξει για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ανανέωση, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι τονωτικές, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα καταφέρουν να ενθαρρύνουν τα συναισθήματα και τις σχέσεις.

Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση να προχωρήσουν οι επαφές και οι συνομιλίες. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις επαφές με το ταίρι τους, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως τα μηνύματα να μην εκλαμβάνονται με τον σωστό τρόπο. Απαραίτητο θα είναι στις συζητήσεις να υπάρχει σαφήνεια, τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα μισόλογα και τα διφορούμενα υπονοούμενα. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα και στις αυθαίρετες εικασίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανανέωση και θετική αλλαγή. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες, οι πρωτότυπες ιδέες θα κερδίσουν την προσοχή.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα