Κάπως έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο ότι σε θέλει

Κάπως έτσι δείχνει το κάθε ζώδιο ότι σε θέλει

Ζήτημα που δεν περνάει χωρίς ανάλυση. Με θέλει; Δεν με θέλει; Μαζί με μαργαρίτες όλο αυτό. Απλά από κάποια ηλικία και μετά παύεις να τις μαδάς και τις πίνεις.

Κριός: Δεν θα βαρεθεί εύκολα
Ο Κριός είναι απαιτητικός και απολαμβάνει να διασκεδάζει. Υποφέρει με τη ρουτίνα, μπορεί να βαρεθεί εύκολα και τότε αρχίζει να ψάχνει για κάτι πιο ελκυστικό – εκτός αν σε θέλει ειλικρινά. Σε αυτή την περίπτωση, ο Κριός επειδή ξέρει τον εαυτό του θα προσπαθήσει να κάνει τις καθημερινές στιγμές πιο ενδιαφέρουσες και θα επιδιώξει μην αφήσει τη ρουτίνα να φθείρει όσα νιώθει για σένα. Και να ξέρεις, είναι ικανός να το κάνει, αρκεί να μην έχει βαρεθεί.

Ταύρος: Βγαίνουν από το comfort zone τους
Οι Ταύροι έχουν πλάνο. Ξέρουν πάντα που πάνε, πως πάνε και γιατί. Δεν είναι εύκολο να μπεις στη ζωή ενός Ταύρου αλλά αν εντοπίσεις πως κάνει χώρο για σένα στον κόσμο του και πως μπορεί να κάνει μετατροπές στο πλάνο και στη ρουτίνα του για σένα, τότε σκούπισε τα πόδια σου στο χαλάκι, μόλις έφτασες στη ζωή του.

Δίδυμοι: Θα επιμείνει και θα προσπαθήσει
Οι Δίδυμοι αγαπούν να μαθαίνουν νέα πράγματα, να έχουν νέες εμπειρίες και να συναντούν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Έτσι, ακόμα κι αν ξοδεύουν χρόνο μαζί σου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουν να είναι μαζί σου σε βάθος χρόνου. Αυτό ξεκαθαρίζει μόνο όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο δύσκολα -όταν έχετε διαφωνίες ή πρέπει να λύσετε θέματα απόστασης κλπ. Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν Δίδυμο να φύγει και να βρει κάτι καινούριο. Αλλά αν επιλέξει να παραμείνει και να δουλέψει για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, τότε μάλλον θέλει ουσιαστικά να προσπαθήσει.

Καρκίνος: Θέλει να είναι κοντά σου
Οι καρκίνοι έχουν τη τάση να υπερβάλλουν με την αγάπη. Εύκολα μπορεί να σε μπερδέψει ένας Καρκίνος και να μην μπορείς να καταλάβεις αν είναι απλά ενθουσιασμένος μαζί σου ή αν είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Για να ξεχωρίσεις το ενδιαφέρον ενός Καρκίνου παρατήρησε αν επιδιώκει να σε γνωρίσει στην οικογένεια του ή στους φίλους του. Αν θέλει να είστε περισσότερες μαζί κι αν προσπαθεί να κερδίζει χρόνο μέσα στην καθημερινότητα σας, μαζί.

Λέων: Αφοσιώνεται
Ο Λέων αποτελείται από ένα μείγμα αυτοπεποίθησης και απόλυτης αυτοεκτίμησης. Ξέρει τι θέλει και τι αξίζει. Η μόνη δυσκολία μαζί του είναι πως συχνά δεν μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις αν θέλει εσένα ή την αναγνώριση και την επιβεβαίωση. Αν όμως ένας Λέων αρχίσει να αφοσιώνεται και να επικεντρώνεται περισσότερο σε σένα παρά στον εαυτό του τότε αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνει πολύ να είναι μαζί σου.

Παρθένος: Παραδέχεται τις ατέλειες και τα ελαττώματά του
Οι Παρθένοι κάνουν την αυτοκριτική τους αλλά γενικά προτιμούν να είναι γαμάτοι. Οι Παρθένοι προσπαθούν πάντα να διορθώνουν τα πράγματα μόνοι τους και να κρατούν τους προβληματισμούς τους για τον εαυτό τους. Αν ένας Παρθένος σου επιτρέψει να δεις τις ατέλειες και τα ελαττώματά του αυτό σημαίνει ότι έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Κι εμπιστοσύνη για τον Παρθένο ίσον με οξυγόνο.

Ζυγός: Δεν φοβάται να κάνει άβολες συζητήσεις
Ο Ζυγός είναι εξαιρετικά υπομονετικός και παίρνει το χρόνο του μέχρι να βρει τον τρόπο να παραδεχτεί τον ερωτά του. Επιπλέον όμως οι Ζυγοί έχουν την τάση να αποφεύγουν τις δύσκολες συζητήσεις και συνηθίζουν να κρύβουν τα θέματα κάτω από το χαλί, θέλοντας να διατηρήσουν την ειρήνη και την αρμονία στη ζωή τους. Ο Ζυγός σχεδόν πάντα φαίνεται αβέβαιος ως προς το τι θέλει αλλά αν εντοπίσεις πραγματική διάθεση για συζήτηση δύσκολων θεμάτων, τότε μάλλον προτιμάει να πολεμήσει για σένα παρά να σε χάσει.

Σκορπιός: Επιτρέπει στον εαυτό του το ρίσκο να πληγωθεί
Οι Σκορπιοί απολαμβάνουν τη διασκέδαση και ενδιαφέρονται για τις πιο απλές παρά για τις περίπλοκες σχέσεις. Όταν ένας Σκορπιός ξεκινήσει να μοιράζεται μαζί σου πράγματα που δεν έχει πει σε κανέναν άλλον ή παραδέχεται τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες του, τότε πραγματικά θέλει να είναι μαζί σου. Δεν του αρέσει να ανοίγεται. Οπότε αν επιλέξει να το κάνει με σένα, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Τοξότης: Στο λέει με απλά λόγια, ευθέως
Είναι γνωστό πως δεν παίρνει τα πράγματα σοβαρά και προτιμάει να διασκεδάζει ακόμα και με τα πιο σοβαρά ζητήματα. Αν όμως τον ενδιαφέρεις θα σε ενημερώσει με απλά λόγια, χωρίς παιχνίδια και μπερδεμένα μηνύματα.

Αιγόκερως: Χαλαρώνει όταν είναι μαζί σου
Ο Αιγόκερως πιστεύει πως ο έρωτας είναι σπάνιος, πως καμία επιστήμη δεν μπορεί να τον αναλύσει και πάντα περιμένει τα χειρότερα. Συνήθως είναι διστακτικός στο να ξεκινήσει μία σχέση οπότε το να χαλαρώσει και να επενδύσει στον έρωτα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι πραγματικά πιστεύει ότι εσύ κι όλο αυτό αξίζει.

Υδροχόος: Σταματά να σε απομακρύνει
Ο Υδροχόος κρατάει χρόνο και χώρο για τον εαυτό του. Μοιράζεται όταν πρέπει να μοιραστεί και αφήνεται μόνο όταν το επιλέξει ο ίδιος. Αν ανακαλύψεις πως ο Υδροχόος που σε απασχολεί σε βάζει όλο και πιο πολύ στην καθημερινότητα του τότε μάλλον έχεις κατακτήσει μία από τις πιο δύσκολες καρδούλες του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθύς: Μοιράζεται μαζί σου τα προβλήματά του
Οι Ιχθείς συνήθως φοβούνται να επιβαρύνουν τους δικούς τους ανθρώπους με προβλήματα και δεν θέλουν να ξεφορτωθούν στους άλλους τις ανησυχίες τους. Αλλά αν αποφασίσουν να μιλήσουν για τις αγωνίες τους, τότε αυτό σημαίνει ότι ήρθαν για να μείνουν.