Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, ασφάλεια, κατοχύρωση και ηρεμία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, στόχος θα είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση.

 Ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές δοσοληψίες και αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν αγαθό που από καιρό έχουν κατά νου. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι επαφές θα έχουν την προοπτική να κυλήσουν σταθερά και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι θερμές εκδηλώσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία ευνοϊκή όψη τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές υποθέσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να λύσουν επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες η πορεία θα είναι αισιόδοξη, άνοιγμα θα υπάρξει για έναρξη σταθερής σχέσης. Ομαλοποιούνται οι επαφές, τα χαρακτηριστικά θα είναι κατανόηση, συμπόνια, συναισθηματισμός.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και ατυχίες, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες. Δεν αποκλείεται οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες, απαραίτητη θα είναι η εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα