Προβλέψεις για το 2023 από τη Λίτσα Πατέρα: Τι επιφυλλάσει στα ζώδια η νέα χρονιά;

Προβλέψεις για το 2023 από τη Λίτσα Πατέρα: Τι επιφυλλάσει στα ζώδια η νέα χρονιά;

Το 2023 «ανοίγεται» μπροστά μας, αφήνοντας πίσω μια χρονιά με πολλές δυσκολίες για όλους μας και με έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, ο οποίος ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και ο οποίος ακόμα μαίνεται, με τραγικές συνέπειες για όλους μας.

Δυστυχώς, πολλά πράγματα τα έχουμε χειριστεί λάθος. Δεν είναι καθόλου παράξενο που το σύμπαν έρχεται να μας δείξει τα λάθη μας και τις συνέπειες αυτών των λαθών, συχνά με πολύ σκληρό τρόπο, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τις τραγικές συνέπειες του αιματηρού πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και με τις μεγάλες φυσικές καταστροφές σε πολλές γωνιές του πλανήτη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε πως η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της αποτελούν την πιο επικίνδυνη εξέλιξη ακόμα και από έναν πόλεμο, αν δεν φανούμε συνετοί και αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία ως κοινωνία, αλλά και ως άτομα.

Ωστόσο, αυτή τη νέα χρονιά θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Είναι ίσως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που μας δίνονται, καθώς περνάμε σε μια νέα εποχή. Είμαστε στο κατώφλι της γέννησης του «νέου ανθρώπου» και καθετί παλιό εγκαταλείπεται. Αυτό γίνεται μέσα από μια επίπονη διαδικασία και σίγουρα τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουμε δεν θα εξαφανιστούν, όμως μαζί με τα προβλήματα θα μας συνοδεύει και η ελπίδα πως, αν κινηθούμε πλέον με γνώμονα το κοινό καλό, τότε το φως για έναν πολύ καλύτερο κόσμο θα λάμψει.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα