Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμου

Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμου

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, οι σκέψεις θα είναι επικεντρωμένες στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια, στην άκρη μένουν οι αναστολές, οι προσεγγίσεις τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής, θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

 Στις συζητήσεις το κλίμα θα είναι χαλαρό, ο αυθορμητισμός και το χιούμορ θα βοηθήσουν στην ψυχολογική ανανέωση. Φως θα μπεις στη σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων, ίσως να υπάρξουν κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις που θα καταφέρουν δώσουν θετική εξέλιξη στις σχέσεις και στις επαφές. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν, η ανάγκη για εσωτερική απελευθέρωση θα οδηγήσει σε δυναμικές πράξεις.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις, ωστόσο, προσοχή στους ανταγωνισμούς και στο επίμονο πείσμα. Απαραίτητο θα είναι να υπάρξουν σταθμά και όρια, οι χαρακτήρες που θέλουν να υπερισχύσουν και να κατακτήσουν θα πρέπει να κινηθούν συντονισμένα αποφεύγοντας τις συγκρούσεις και τις εριστικές συμπεριφορές.

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις και οι βλέψεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Οι στόχοι θα πρέπει να είναι εφικτοί, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικές ενέργειες και συγκρατημένες αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αρκετά τολμηρές, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι συνομιλίες πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα