Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω

Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω

Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου του 2023, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στους επαγγελματικούς στόχους, στις εργασιακές υποχρεώσεις και στην διεκπεραίωση. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, ωστόσο δεν θα απουσιάσει το άγχος και η έντονη εσωτερική ανησυχία. Στην περίπτωση που κάνουν την εμφάνισή τους απογοητευτικές σκέψεις ενδοιασμοί και αναστολές, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στον αρνητισμό, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ανησυχία.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για διεκπεραίωση, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιηθούν οι βλέψεις, τα οργανωμένα πλάνα και οι τεκμηριωμένες απόψεις πρόσφορο θα βρουν το έδαφος για εφαρμογή.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για την μελλοντική εξέλιξη της σχέσης τους. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, θα υπάρξει ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που προκαλούν ανασφάλεια. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επισημοποίηση.

Για τους ελεύθερους στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για σταθερή εξέλιξη. Η συναισθηματική σταθερότητα θα δώσει την ώθηση να προχωρήσουν οι επαφές και να καταλήξουν σταδιακά σε δεσμό. Στην περίπτωση που δοθούν υποσχέσεις θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν, οι προτάσεις θα είναι σκεπτόμενες θα πατούν σε μία σταθερή συναισθηματική βάση.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα