Τα ζώδια σήμερα 4 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Τα ζώδια σήμερα 4 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει συναισθηματική ταραχή και σύγχυση. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, ωστόσο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις αποδείξεις και όχι στις επιφανειακές ενδείξεις.

 Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, αυτό θα βοηθήσει να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Η διαίσθησή σε συνδυασμό με τον ορθολογικό τρόπο σκέψης θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση, γενναιοδωρία. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, άμεσα θα είναι τα ξεκαθαρίσματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, ανάγκη θα εκδηλωθεί για εξασφάλιση, κατοχύρωση, ισορροπία. Στον οικονομικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για τακτοποιήσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Ίσως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα της ανάληψης ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα νέα εγχειρήματα θα γίνουν μόνο αν το έδαφος είναι σταθερό και υπάρχει σιγουριά για θετική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με το μέλλον των σχέσεων.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και ανησυχία.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα