Τα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Προσοχή στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα

Τα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου: Προσοχή στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η διαίσθηση θα είναι παραπλανητική, στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις οι σκέψεις θα πρέπει να στηρίζονται στη λογική. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις οικονομικές ή προσωπικές, τα λόγια θα είναι μπερδεμένα, ίσως να μην υπάρχει ειλικρίνεια.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, εύνοια θα υπάρξει σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Σοβαρός και βάσιμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ώριμες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης, όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα είναι σε θέση να εστιάσουν στη μελλοντική εξέλιξη και στην αποκατάσταση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, άνοιγμα θα υπάρξει για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Εύνοια θα έχουν οι νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές, στις προσεγγίσεις τα λόγια που θα ακουστούν θα δώσουν το άνοιγμα για να προχωρήσουν οι επαφές και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, οι πρωτοβουλίες θα είναι σκεπτόμενες θα έχουν την προοπτική θετικής εξέλιξης

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις προσεγγίσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα