Ζώδια – Δεκέμβριος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ζώδια – Δεκέμβριος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου. Δεκέμβριος 2022. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι κέφια έχει ο μήνας των Χριστουγέννων;

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα στρέφεται περισσότερο στα επαγγελματικά. Ωστόσο, μια πρακτική προσέγγιση θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου. Παρακολούθησε τα ψιλά γράμματα σε όλα τα έγγραφα, στις δεσμεύσεις και στις νέες συμφωνίες.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, φέρνει ευχάριστα νέα και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι νέοι άνθρωποι στη ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά κι αν είσαι μόνη ερωτικά, να απολαύσεις τις εορταστικές μέρες με τη συντροφιά ενός νέου -καθοριστικού για τη ζωή σου- προσώπου. Καθώς φτάνουμε στο τέλος του μήνα και της χρονιάς, η ενέργειά σου επιβραδύνεται, αφού ο Ερμής ανάδρομος ενώνεται με τον ανάδρομο Άρη και αυτοί οι δυο πλανήτες μαζί θα δημιουργήσουν κάποια κολλώδη, ομιχλώδη και ίσως ακόμη και μπερδεμένη ενέργεια.

Μην δεσμεύεσαι υπερβολικά και αφιέρωσε χρόνο στο εαυτό σου για φροντίδα και ευχαρίστηση. Ο Δίας περνά επίσης στο δικό σου ζώδιο στις 20/12 και σου δημιουργεί υπερβολική αισιοδοξία που χρειάζεται προσοχή για να μην περάσεις στο άλλο άκρο.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα