Τα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο

Τα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις, οι σκέψεις θα είναι ξεκάθαρες, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, οξυδέρκεια ευρηματικότητα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια.

Στον εργασιακό χώρο αν υπάρχουν καινούργιες προτάσεις ή διαφορετικές ιδέες τώρα θα είναι η σωστή στιγμή για να διατυπωθούν. Τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή. Σε ψυχολογικό επίπεδο φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, εξισορροπημένη θα είναι η λογική με το συναίσθημα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συναισθηματισμός, διαίσθηση, ένστικτο, συμπόνια, κατανόηση. Έκταση θα έχει φαντασία και η πνευματικότητα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Στον αισθηματικό τομέα με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, άνοιγμα θα υπάρξει για συζητήσεις, για ξεκαθαρίσματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις.

Στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν θετικά, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις γρήγορες ωραιοποιήσεις. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ονειροπόληση και η φαντασίωση, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να αποφύγουν την πραγματικότητα καταφεύγοντας σε νοητούς κόσμους. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες, που όμως θα είναι προσπελάσιμες, αρκεί ο τρόπος σκέψης να είναι αναλυτικός και αισιόδοξος.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα