Tα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη

Tα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου: Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις που θα απορρέουν κυρίως από εσωτερική σύγχυση και από αντικρουόμενα συναισθήματα. Στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική ισορροπία, οι μπερδεμένες σκέψεις, τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες θα φέρουν προβλήματα στην επικοινωνία.

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να υπάρξει δυσκολία στη συγκέντρωση των στόχων, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πισωγυρίσματα, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για νέα άλματα και για επιδιώξεις που δεν πατούν σε βάσιμο έδαφος. Για την ώρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος σε συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει αδιαλλαξία.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Άρη, στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για επικοινωνία με πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν διακοπεί οι σχέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να αναθερμανθούν παρελθοντικές επαφές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για επανασύνδεση. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα, λύσεις θα βρεθούν στις περιπτώσεις που υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και στη σύνοδο της με τον Κρόνο, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι ανυπομονησία, πίεση, ενδεχομένως και αγανάκτηση. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις και οι αντιδραστικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στις ασυνήθιστες ή εκκεντρικές επιλογές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα