Τα ζώδια σήμερα 25 Νοεμβρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω

Τα ζώδια σήμερα 25 Νοεμβρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στην επαγγελματική εξέλιξη, σε υποθέσεις οικονομικές αλλά και οικογενειακές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Προσοχή στο άγχος, στην εσωτερική πίεση και στις καταναγκαστικές ενέργειες, οι πιεστικές καταστάσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία.

 Οι ηγετικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση, αν προσπαθήσουν να επιβληθούν με πιεστικό τρόπο θα βρεθούν αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν προβληματισμό. Η ευστροφία σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για συναλλαγές, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Οι μεθοδικές προσπάθειες και οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη και στο τετράγωνο της με το Δία και τον Ποσειδώνα, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Οι αντιδραστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, οι έντονες αντιπαραθέσεις θα έχουν επίπτωση στην ψυχολογία αλλά και στις σχέσεις. Προσοχή σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, η διαίσθηση ενδεχομένως να είναι παραπλανητική.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr