Τα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Τοξότη

Τα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Τοξότη

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Τοξότη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, μόρφωση, σπουδές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ανάγκη για ανανέωση, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές συναναστροφές. Νέα οράματα και νέοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η συγκέντρωση στους στόχους.

 Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σχέση, ώθηση θα δοθεί στις επαφές. Βελτιώνεται η ψυχολογία, θετικός και φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξουν συναναστροφές και συζητήσεις που θα είναι ανανεωτικές.

Ο Δίας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα προχωρήσουν τα έργα τους. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, ευαισθητοποίηση, γενναιοδωρία.

Απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ονειροπόληση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην ανάγκη για απόδραση από την πραγματικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσγειωμένα θα πρέπει να είναι τα ρίσκα, αναγκαίο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr