Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη,

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου: Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη,

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Θα εκδηλωθεί διάθεση για άμεση δραστηριοποίηση, φεύγει η αδράνεια, οι ζωτικοί χαρακτήρες θα επιδοθούν σε νέες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές. Σταθεροποιημένοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι, για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα απαραίτητο θα είναι οι ενέργειες να έχουν τακτική και μέθοδο.

 Άνοιγμα θα υπάρξει για επαγγελματική βελτίωση, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες και προτάσεις, δημιουργικές θα είναι οι νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές σχέσεις και τις ανεξάρτητες επαφές.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία στο θέμα της συγκέντρωσης, δεν αποκλείεται οι σκέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα μόνο αν οι ενέργειες είναι οργανωμένες και έχουν μία συγκεκριμένη τακτική.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει ανοίγματα για κοινωνικές γνωριμίες και συναναστροφές. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός, τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα, έμπνευση, ένστικτο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία, θα υπάρξει εμπιστοσύνη και αμοιβαιότητα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr