Τα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο

Τα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις αλλαγές, στις μεταρρυθμίσεις και στις καινοτόμες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα τις εντυπώσεις θα κερδίσουν οι πρωτοποριακές απόψεις σας, ωστόσο, για να υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης η διατύπωση θα απαιτεί επιχειρηματολογία και τεκμηρίωση.

 Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές θα είναι οι συναναστροφές. Έμφαση θα δοθεί στις φιλίες, στη συλλογική δράση και στις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ίσως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές και απρόσωπες επαφές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ερμή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συνεδριάσεις, συμφωνίες, φεύγει το έντονο πείσμα και η ανάγκη για εναντίωση ή αντιπαράθεση. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη συγκαταβατική διάθεση θα βοηθήσουν να υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν άνοιγμα συμφιλίωσης και επανασύνδεσης, λύσεις θα δοθούν σε επίμαχα ζητήματα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να βγουν στο φως μυστικά και συγκαλυμμένες υποθέσεις, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις διαθέσεις και τις επιθυμίες. Με δυναμικότητα θα αντιμετωπιστούν οι σχέσεις και οι δυσκολίες, στην επιφάνεια θα βγουν παρασκηνιακά γεγονότα.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα