Ζώδια – Ιούλιος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Ζώδια – Ιούλιος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Φτάσαμε Ιούλιο. Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο  Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Ο νέος μήνας σε καλεί να αναγνωρίσεις τις αξίες σου σε ό,τι κάνεις και να παραμείνεις πάντα πιστή στον εαυτό σου, τις αξίες και τις πεποιθήσεις σου.

Ακολούθησε την καρδιά σου και άκουσε τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο. Έχεις τη διάθεση να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Επιδίδεσαι σε δραστηριότητες που θα σου επιτρέψουν να αξιοποιήσεις τις υψηλότερες δυνατότητές σου.

Η Πανσέληνος στο μέσα του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου φωτίζει τους τομείς της εργασίας, των στόχων αλλά και της οικογένειας δίνοντάς σου την ευκαιρία να βάλεις μπροστά την προώθηση των σχεδίων σου. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει το σπίτι και την οικογένεια το καταφύγιό σου, καθώς υπάρχουν στιγμές που θέλεις να νιώσεις ασφάλεια.

Εάν είσαι μόνη ερωτικά, ίσως δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας αυτός για να βρεις το άλλο σου μισό, όμως μπορείς να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα. Ίσως άλλωστε είναι καιρός να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, έτσι ώστε να μάθεις τι θέλεις ακριβώς από τη ζωή σου ή από έναν μόνιμο σύντροφο δίπλα σου.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα